Oho

Poliisi pyytää ihmisiä lopettamaan vaarallisen In My Feelings -somehaasteen!

26.07.2018 19:01

Espanjan poliisi on joutunut varoittamaan ihmisiä, jotka hyppivät ulos liikkuvista autoista. Viranomaiset vetoavat kansalaisiin, jotta nämä lakkaisivat osallistumasta sosiaalisen median In My Feelings -haasteeseen. 

Kyseessä on haaste, jossa kuljettaja kuvaa, miten matkustaja hyppää liikkuvasta autosta laulaen Draken uusinta hittiä, In My Feelings. Videoita on tulvinut sosiaalisen mediaan aihetunnisteilla #InMyFeelings ja #DoTheShiggy. Monet somettajat ovat toteuttaneet haasteen jopa moottoriteillä, eikä vahingoilta ole säästytty. Yhdellä videolla nainen kävelee liikennemerkkiä päin ja toisella auto törmää jalankulkijaan. Poliisi onkin varoittanut ihmisiä vaarallisesta tempusta, joka asettaa paitsi kuvaajat, myös muut liikenteessä olevat vaaraan.

– Liikenneturvallisuus ei ole leikkiä, sanoo poliisi, luvaten sakottaa ihmisiä, jotka osallistuvat haasteeseen.

He muistuttavat, että sakkoja voi rapista matkapuhelimen käytöstä ajamisen aikana sekä siitä, että matkustaja ei käytä turvavyötä. Myös Yhdysvallat ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat on kehottanut kansalaisiaan olemaan osallistumasta haasteeseen. 

Tanssihaaste syntyi kesäkuun lopulla amerikkalaisen somepersoona Shiggyn toimesta. 

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Mikko Leppilampi veti kuuman shown!

Tuomo Korhonen, 31, käytti 10 000 euroa dopingaineisiin: Lopettaminen oli järjettömän rankkaa – ”Masennuin niin pahasti, etten päässyt kotoa ulos”

Johanna Salminen erosi - uusi mies kierroksessa!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!