Poliisi pidätti satavuotiaan naisen kesken synttärijuhlien: Epäily itsensäpaljastamisesta!

Oho | 11.03.2020 16:39

Pohjois-Carolinassa sata vuotta täyttävä nainen sai unohtumattoman syntymäpäivän. Poliisi keskeytti hoitokodissa asuvan Ruth Bryantin syntymäpäiväjuhlat ja pidätti naisen itsensä paljastamisesta epäiltynä.

Poliisi saapui Cambridge Hills-hoitokotiin, jossa Bryant juhli juuri syntymäpäiviään perheen ja ystävien kanssa. Poliisi veti käsiraudat esiin vieraiden edessä ja lähestyi Bryantia. Hän ilmoitti, että syntymäpäiväsankaria epäiltiin itsensä paljastamisesta. 

Bryant laitettiin rautoihin ja talutettiin poliisiautoon. Matkalla autolle, pahansisuinen seniori yritti jopa viranomaisten kimppuun. Poliisi varoitti, että Bryantia syytettäisiin pian myös pidätyksen vastustamisesta.

– Älä potki minua, minulla on huono polvi, poliisi pyysi.

Bryant ei jäänyt sanattomaksi.

– Minulla on kaksi huonoa polvea!

Bucket list

Vaikka osa vieraista epäilemättä järkyttyi välikohtauksesta, pidätys oli itse asiassa Bryantin syntymäpäivälahja. Vietettyään muutaman minuutin putkassa, satavuotias sai nimittäin ruksittua vankilaan joutumisen bucket listiltään. Sekä Bryant että hänet pidättänyt poliisi olivat juonessa mukana.

– Pääsinpä tänne vihdoin, nainen hehkutti ja halasi pidättäjiään.

Oransseihin vankihaalareihin puettu Bryant sai kotiinviemisiksi ikioman pidätyskuvan. Pikaisen putkavisiitin jälkeen synttärisankari palautettiin hoitokotiin, jossa hän pääsi nauttimaan kakkua sen sijaan, että joutunut istumaan kakkua. 

Lähde: Wral.com

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!