Hyppää pääsisältöön
Stripparilta vietiin rahat.

Poliisi pelasti stripparin ryöstäneen miehen putoamasta jokeen

Huutava, verinen strippari, joka juoksi yläosattomissa kadulla, aiheutti erikoisen hälytystehtävän Harlemin kaupunginosassa New Yorkissa. Eksoottinen tanssija Phionna Branham, 26, oli ryöstetty. Branham ei kuitenkaan lopulta ollut se, joka kaipasi pelastusta.

Kolme ryöstäjää kävi Branhamin kimppuun 16. marraskuuta. He repivät Branhamin vaatteita ja yrittivät viedä hänen laukkunsa, joka sisälsi tanssimalla ansaittuja dollareita. Kun silminnäkijät ilmiantoivat Israel Smithin, 29, poliisille, tämä yritti paeta pidätystä. Valitettavasti Smith valitsi vaarallisen pakoreitin ja päätyi roikkumaan kuuluisalta East River Esplanadilta, NYPD:n kuvauksen mukaan "vain tuumien päässä East Riverin vellovista virtauksista".

- Se oli kuin elokuvissa, kun joku roikkuu kallion kielekkeellä, selitti yksi epäillyn löytäneistä viranomaisista, Leonard Bradley, New York Postin mukaan.

Putoamisvaara

Poliisin mukaan betoni alkoi murentua pelastustehtävän aikana ja he pelkäsivät, että epäilty putoaisi kolmen metrin matkan alla odottavaan jokeen.

- Pelkäsin, ettei hän selviäisi siitä. Jossain vaiheessa hän roikkui vain yhden käden varassa, kuvaili operaatioon osallistunut Miguel Rivera.

Poliisin onnistui lopulta pelastaa mies. Smithiä, jolla on entuudestaan pitkä rikosrekisteri, tullaan syyttämään muun muassa ryöstöstä ja pahoinpitelystä. Poliisi pidätti teosta epäiltynä myös Rosemary Rodriguezin, 28. 

Strippari-Phionna sai vähäisiä vammoja, jotka hoidettiin sairaalassa. 

New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!