Oho

Poliisi pelasti stripparin ryöstäneen miehen putoamasta jokeen

27.11.2019 22:18

Huutava, verinen strippari, joka juoksi yläosattomissa kadulla, aiheutti erikoisen hälytystehtävän Harlemin kaupunginosassa New Yorkissa. Eksoottinen tanssija Phionna Branham, 26, oli ryöstetty. Branham ei kuitenkaan lopulta ollut se, joka kaipasi pelastusta.

Kolme ryöstäjää kävi Branhamin kimppuun 16. marraskuuta. He repivät Branhamin vaatteita ja yrittivät viedä hänen laukkunsa, joka sisälsi tanssimalla ansaittuja dollareita. Kun silminnäkijät ilmiantoivat Israel Smithin, 29, poliisille, tämä yritti paeta pidätystä. Valitettavasti Smith valitsi vaarallisen pakoreitin ja päätyi roikkumaan kuuluisalta East River Esplanadilta, NYPD:n kuvauksen mukaan "vain tuumien päässä East Riverin vellovista virtauksista".

- Se oli kuin elokuvissa, kun joku roikkuu kallion kielekkeellä, selitti yksi epäillyn löytäneistä viranomaisista, Leonard Bradley, New York Postin mukaan.

Putoamisvaara

Poliisin mukaan betoni alkoi murentua pelastustehtävän aikana ja he pelkäsivät, että epäilty putoaisi kolmen metrin matkan alla odottavaan jokeen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

- Pelkäsin, ettei hän selviäisi siitä. Jossain vaiheessa hän roikkui vain yhden käden varassa, kuvaili operaatioon osallistunut Miguel Rivera.

Poliisin onnistui lopulta pelastaa mies. Smithiä, jolla on entuudestaan pitkä rikosrekisteri, tullaan syyttämään muun muassa ryöstöstä ja pahoinpitelystä. Poliisi pidätti teosta epäiltynä myös Rosemary Rodriguezin, 28. 

Strippari-Phionna sai vähäisiä vammoja, jotka hoidettiin sairaalassa. 

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!