Hyppää pääsisältöön
Vanki meni vessalakkoon.

Poliisi joutui "kakkavahdiksi" - huumekauppiaan vessalakko kestänyt yli 20 päivää!

Essexin poliisi ryhtyi "kakkavahdiksi" saadakseen kiinni huumekauppiaan.

Epäillyn uskotaan piilottaneen huumeet kehoonsa, mutta hän kieltäytyi tunnustamasta asiaa poliisille. Vaikka mies on viettänyt sellissä jo kolme viikkoa, ei huumeita ole edelleenkään löydetty. Nyt poliisi kieltäytyy vapauttamasta epäiltyä, kunnes tämä on käynyt vessassa.

Mies, jonka uskotaan kuuluvan lontoolaiseen jengiin, pidätettiin 16. tammikuuta. Häntä epäillään kovan luokan huumeiden myynnistä. Tuomari myönsi poliisille luvan pitää miestä tarkkailussa, kunnes hän luovuttaisi huumeet. Tuomari antoi viranomaisille luvan pitää epäiltyä kiinniotettuna 190 tuntia. Tuona aikana mies ei kuitenkaan suostunut syömään tai käymään WC:ssä. Viikon kuluttua poliisi palasi oikeuden eteen saadakseen operaatiolle lisäaikaa. Kuusi päivää myöhemmin, epäilty ei ollut edelleenkään luovuttanut. Hän ei myöskään suostunut siihen, että lääkäri poistaisi huumausaineet hänen kehostaan.

– Ainoa henkilö, joka estää asiaa ratkeamasta, on vastaaja itse, syyttäjä totesi oikeudessa.

Asian päädyttyä uutisiin, sosiaalisessa mediassa syntyivät aihetunnisteet #PooWatch ja #Howlongcanyougo. Miehen vessalakko on nyt kestänyt yli 20 päivää. Poliisi vakuuttaa yleisölle, että lääkärit ovat seuranneet miehen tilaa koko tempauksen ajan, eikä hänellä ole toistaiseksi ilmennyt terveysongelmia.

Lähde: Sky News


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!