Oho
Poliisilla on vastaavanlainen penisasu hakusessa.

Poliisi etsii rikoksesta epäiltyä jättipenistä - epäillään osallistuneen pahoinpitelyyn!

20.05.2017 06:01

Poliisi etsii jättipenikseksi pukeutunutta miestä Leedsissä, Englannissa. Peniksen uskotaan olevan osallisena rikoksessa.

Poliisi uskoo asuun pukeutuneen herrasmiehen kuuluneen miesjoukkoon, joka todisti kadulla tapahtunutta pahoinpitelyä aamuyön tunteina viikonloppuna.

26-vuotiaalta uhrilta murtui hyökkäyksessä useita luita, ja hän odottaa parhaillaan leikkaukseen pääsyä sairaalassa. Hyökkäys tapahtui viime sunnuntaina, noin kolmelta aamuyöllä. Tekijä on toistaiseksi karkuteillä.

Poliisi epäilee tekijäksi penikseksi pukeutunutta miestä. Yhteensä ryhmään kuului noin 10 henkeä, ja poliisi arvelee, että kyseessä on saattanut olla polttariryhmä. Hyökkääjän on sanottu olevan valkoihoinen, yli 180-senttinen ja hänen hiuksensa oli ajeltu. Lisäksi hän oli pukeutunut penikseksi. 

Poliisi on vedonnut silminnäkijöihin, jotta tekijä saataisiin kiinni.

– Vaikka jonkun mielestä asun luonne saattaa olla huvittava, toivomme, että asian mainitseminen virkistäisi jonkun muistia ja auttaisi meitä jäljittämään henkilöt, jotka ovat vastuussa vakavasta hyökkäyksestä, paikallinen poliisi sanoo:

– Asu, johon yksi ryhmän jäsenistä oli pukeutunut, on erittäin silmäänpistävä, joten uskomme, että jokainen, joka kohtasi heidät illan aikana, muistaa sen.

Lähde: Metro

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!