Oho

Poikaystävä lavasti oman kuolemansa - löytyi vuosia myöhemmin ravintolasta!

29.10.2019 22:05

Kun Rachel sai kuulla, että hänen entinen poikaystävänsä on kuollut, oli hänen surunsa suuri. Yllätys tosin oli vieläkin suurempi, kun hän istui muutamaa vuotta myöhemmin ravintolassa ja tajusi, että hänen edesmennyt poikaystävänsä työskenteli siellä. Australialainen nuori nainen avautui ABC.net.au-sivustolla omituisesta kokemuksestaan.

Kun Rachel oli 18-vuotias, hän tapasi 21-vuotiaan Alistairin paikallisessa pubissa, jossa he molemmat työskentelivät. Se oli Rachelin ensimmäisen vakava suhde. Kolme kuukautta myöhemmin Alistair tuli kotiin murtuneen käden kanssa. Hän kertoi joutuneensa tappeluun. Potilaaksi jäänyt Alistair ei kyennyt työskentelemään ja hän joutui lainaamaan hieman rahaa Rachelilta.

Sitten heille tuli ero. Rachel lopetti suhteen ilman suurempaa syytä; hän selitti olleensa nuori ja ailahtelevainen. Alistair maksoi osan veloistaan takaisin, mutta sitten hän lakkasi vastaamasta puhelimeen.

– Alkuperäisen tarinan mukaan hän olisi lähtenyt vieroitusklinikalle Queenslandiin, Rachel kertoi.

Mutta kun nainen puhui asiasta ystäviensä kanssa, hän sai selville, että mies oli muillekin velkaa. Ennen kuin Rachel ehti tajuta, mitä oli meneillään, hän sai huonoja uutisia. Alistairin äiti kertoi kaikille, että hänen poikansa oli murhattu, koska tämä oli ei ollut maksanut velkojaan moottoripyöräjengille. 

– Nyt jälkeenpäin ajateltuna se vaikuttaa tyhmältä, mutta silloin minulla ei ollut mitään syytä kyseenalaistaa asiaa. Jos soittaisin sinulle ja kertoisin, että äitini on kuollut, kysyisitkö itse kuolintodistusta? 

Totuus paljastui

Rachel suri menetystä aikanasa ja siirtyi lopulta elämässään eteenpäin. Kaksi vuotta myöhemmin hän pysähtyi ravintolaan kotikaupungissaan. Hän muisti ex-poikaystävänsä veljen työskennelleen samassa paikassa. Hän päätti kysyä, oliko tämä töissä. Rachel ei ollut uskoa, kun hänelle kerrottiin, että nykyään ravintolassa työskenteli Alistair.

– Menin aivan shokkiin, nainen myöntää.

Ennen kuin Rachel pääsi puhumaan Alistair kanssa, ravintolajohtaja saapui paikalle ja kehotti naista poistumaan. Pian Rachelin puhelimeen kilahti viesti Alistairin äidiltä, joka nuhteli naista siitä, että tämä oli aiheuttanut ravintolassa kohtauksen ja Alistair oli saanut sen takia potkut.

Rachel sanoo törmänneensä Alistairiin vielä toisen kerran, tällä kertaa eri ravintolassa. Silloinkin mies luisti tilanteesta selitystä antamatta. Rachel ei vielä tänä päivänäkään täysin ymmärrä, mitä oikein tapahtunut. Hän toivoo, että jonakin päivänä hän saisi puhua asiat läpi entisen poikaystävänsä kanssa.

– Jos istuisin kunnolla alas hänen kanssaan, minulla olisi hänelle kysymys tai kaksi.

Lähde: ABC.net.au

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!