fbq
Oho
26.09.2017 18:32
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Angelica Harte kuuli tuomionsa.
Playboy-mallille tuomio kidnappauksen lavastamisesta - huijasi sormen irti leikkaamisen ja vaati jättilunnaita!
Oho
26.09.2017 18:32
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Entinen Playboy-malli lavasti oman kidnappauksensa "vitsinä", ja vaati ystävältään yli 9 000 euron lunnaita.

40-vuotias Angelica Harte ja hänen rikoskumppaninsa, Darren Fitzpatrick, kirjoittelivat Harten ystävälle Facebook-viestejä, joissa he väittivät, että malli oli kidnapattu.

– Jos haluat nähdä Angelican elossa, jätä 5 000 puntaa laukussa New Street Station-asemalle. Joka tunti, jonka olet myöhässä, hän menettää yhden sormensa, yhdessä viestissä uhattiin.

Kaksikko jatkoi tarinaansa lähettämällä uhrille kuvan, jossa näytti siltä, kuin yksi Angelican sormista olisi leikattu irti. Ystävä pyysi "sieppaajilta" myös videota Hartesta, jolloin nainen lähetti itsestään lyhyen videon, jolla hän itki ja rukoili apua. Huolestunut ystävä soitti poliisille. Angelican kotona vierailleet viranomaiset havaitsivat, että nainen oli "elossa, hyvinvoiva, eikä lainkaan hengenvaarassa". Harte ja Fitzpatrick pidätettiin. 

Oikeudessa kuultiin, että parivaljakko oli vielä korottanut vaadittua lunnassummaa. He eivät myöskään missään vaiheessa osoittaneet, että kyseessä olisi ollut vitsi. Fitzpatrick oli muun muassa kysynyt uhrilta, oliko tällä viimeisiä sanoja ystävälleen. Tuomioistuin kuuli myös, että huijattu nainen oli itse kidnappauksen uhri. Lavastettu sieppaus palautti hänen mieleensä kivuliaita muistoja hänen omasta kärsimyksestään.

Kaksikkoa syytettiin oikeudessa kiristyksestä. Kumpaakin uhkasi pitkä vankeustuomio. Lopulta Fitzpatrick tuomittiin kahdeksan kuukauden vankeuteen, ja kahden vuoden ehdolliseen. Harte sai seitsemän kuukauden vankilatuomion sekä kaksi vuotta ehdollista.

– Hänen osallisuutensa oli toissijainen Fitzpatrickiin verrattuna. Tämä oli ilkeä teko, ja hän häpeää  käytöstään, kommentoi naisen puolustusasianajaja Gurdeep Garcha.

Playboy-uran ohella Harte tunnetaan muun muassa Killer Bitch-elokuvasta.

Lähde: Metro UK

Tilaa Seiskan uutiskirje! »