Hyppää pääsisältöön
Tarjoilija toimi oikein.

Pizzerian tarjoilija löysi ravintolan pöydältä 380 000 euron sekin - "Oli lähellä, etten heittänyt sitä roskiin!"!

Kun newyorkilaisen pizzerian tarjoilija Armando Markaj meni siivoamaan pöytää asiakkaansa jäljiltä 4. toukokuuta, hän löysi 424 000 dollarin (380 000 euron) sekin, mutta ei tippiä. Huolimatta naispuolisen asiakkaan töykeydestä, Markaj halusi toimia oikein ja palauttaa arvokkaan asiakirjan sen omistajalle.

Harlemissa työskentelevä Markaj kertoi löytäneensä pöydästä kirjekuoren, jonka sisältä paljastui satojen tuhansien arvoinen sekki. Asiakas oli ehtinyt poistua paikalta. Asiakas oli eläkkeelle jäänyt sosiaalityöntekijä, Karen Vinacour, joka oli lounastanut ravintolassa tyttärensä kanssa. Sekki oli tarkoitettu uuden asunnon käsirahaksi.

Vaikka Markaj ei saanut kyseisiltä ruokailijoilta tippiä, otti hän kuoren kiltisti talteen ja luovutti sen ravintolan omistajalle.

– Olen iloinen hänen puolestaan. Lauantait ovat melko kiireisiä ja oli lähellä, etten heittänyt kuorta roskiin kaiken muun pöydällä olleen ohella, Markaj, 27, kommentoi UPI:n mukaan:

– Tavallisesti me vain laitamme unohdetut esineet löytötavaralaatikkoon, mutta en halunnut toimia niin lähes puolen miljoonan dollarin kohdalla.

Lue myös: Tubettaja tilasi vettä ja jätti tarjoilijalle kymppitonnien tipin!

Vinacour oli onnellinen kuullessaan, että hänen rahansa olivat tallessa. Hän palasi hakemaan sekkinsä parin päivän kuluttua. On epäselvää, oliko hänellä tällä kertaa tarjota Markajille rahallista kiitosta, mutta ainakin ylistäviä sanoja hänellä riitti:

– Olen niin kiitollinen siitä, ettei loukkauksemme estänyt häntä toimimasta oikein.

Lähde: UPI

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!