Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Fanit tatuoivat Dominos-logon ihoonsa.

Pizzeria katuu mainoslupaustaan: sadat tatuoivat Domino's-logon ilmaisen pizzan toivossa! Katso kuvat!

Domino's katuu mainoskampanjaansa, jossa se lupasi ilmaisia pizzoja kaikille, jotka tatuoisivat yrityksen logon kehoonsa. Venäjän haaran toteuttaman kampanjan sääntöjä jouduttiin muuttamaan nopeasti, kun ilmaisen pizzan perässä olleet kansalaiset suuntasivat sankoin joukoin tatuointistudioihin.

Aluksi pizzeria lupasi sata ilmaista pizzaa vuodessa seuraavan sadan vuoden ajan jokaiselle, joka ottaa pizzerian logoa kuvaavan tatuoinnin. Domino’s forever-kampanjan oli määrä jatkua lokakuun loppuun saakka. Vain päiviä sen jälkeen, kun kampanja alkoi, Domino's ilmoitti, että tarjous myönnetäänkin vain 350 ensimmäiselle asiakkaalle. Tämä luku tuli nopeasti täyteen ja Domino's joutui toppuuttelemaan muita innokkaita sosiaalisessa mediassa.

– Ystävät, meillä on jo 350 osallistujaa, yritys kirjoitti sivullaan:

– Teille, joilla on tatuointiaika varattuna myöhemmäksi, suosittelemme peruuttamista, sillä valitettavasti emme voi ottaa enempää ihmisiä mukaan.

Sääntöjä päivitettiin

Domino's pyrki rajoittamaan ilmaisen pizzan hakijoita määrää myös keksimällä uusia sääntöjä sille, miltä tatuointien tulee näyttää. Yritys ilmoitti muun muassa, että logon tulee olla vähintään kaksi senttiä pitkä ja sen tulee olla näkyvällä paikalla.

Harmi vain, että monet ehtivät ottaa tatuointinsa tietämättä sääntöjen päivityksistä. Vaikka ilmaista pizzaa ei heru, saavat he kuitenkin kantaa pizzerian logoa ihollaan lopun ikäänsä. Onnekkaammat tatuoinnin ottaneet ovat jo alkaneet periä ilmaisia pizzojaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @easy_anthony on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Маленький Павлик (@detskie_fotki) on

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press ja instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!