Hyppää pääsisältöön
Juhliin ei ilmestynyt ketään.

Pimeä tarina leviää netissä: Lapsen äiti vaati synttärivieraita pysymään selibaatissa!

Äidin laatima lapsen 1-vuotispäiväkutsu sisälsi pitkän listan tiukkapipoisia sääntöjä vieraille. Koska moni hämmentyi, juhliin ei tullut ketään. Yksi kutsun vastaanottaneista pareista, Rick ja Andrew, paljastivat käsittämättömät yksityiskohdat Redditissä.

- Kaikki vaikutti normaalilta, kunnes äiti kertoi meille säännöt muutamaa päivää ennen juhlia. Ne oivat enimmäkseen tavallisia juttuja, kuten että huumeet ja alkoholi olivat kiellettyjä ja paikalle piti tulla hyvällä asenteella. Ja sitten siinä oli tämä yksi juttu, Rick kirjoitti.

- Juhliin osallistuvien ei tulisi harrastaa seksiä juhlia edeltävän kuukauden aikana, eivätkä he saisi harrastaa seksiä juhlien jälkeisellä viikolla!

Miksi ihmeessä?

Rick kertoi, että kutsun lähettänyt nainen oli tuttu paikallisesta kirkosta. Selibaattipyyntö oli kuitenkin niin tavaton, että juhlat jäivät väliin.

- Kuten kuka tahansa normaali aviopari, me harrastamme seksiä.

Kävi ilmi, etteivät Rick ja Andrew olleet yksin. Suuren päivän koittaessa äiti lähetti kutsuvieraille ryhmäviestin, jossa hän tiedusteli, missä kaikki olivat.

- Suuri osa ihmisiä vastasi rikkoneensa tätä sääntöä. Nainen suuttui meille, koska olimme "syntisiä" ja hän blokkasi meidän kaikkien numerot.

Moni ihmetteli, miten nainen oli suunnitellut valvonsa sääntöjen noudattamista. Tarina ei kuitenkaan pääty vielä tähän. 

- Kaksi viikkoa myöhemmin kävi ilmi, että nainen itse oli tullut raskaaksi!

Lähteet: MirrorReddit

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!