fbq
Oho
01.04.2020 21:20
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Isoäiti riehui pilvessä.
Pilvessä ollut isoäiti ajeli sähköskootterilla mukanaan veitsi ja etälamautin!
Oho
01.04.2020 21:20
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

47-vuotias isoäiti jäi poliisin haaviin ajaessaan keskellä yötä päihtyneenä ja aseistettuna Cardiffin kaduilla. Poliisi pysäytti sähköskootterilla liikenteessä olleen Yvonne Harveyn, koska tämä "haisi voimakkaasti kannabikselta". 

Harvey myönsi polttaneensa kannabista, mutta hän kiisti kantavansa mukanaan mitään laitonta. Poliisi kuitenkin löysi Harveyn hallusta kannabista, amfetamiinia, etälamauttimen sekä veitsen. Poliisi takavarikoi naiselta myös kaksi matkapuhelinta ja ylimääräisiä SIM-kortteja. Aseita nainen selitti sillä, että hän halusi suojella itseään, koska hänen asuntoonsa oli hiljattain murtauduttu. 

Poliisi teki kotietsinnän Harveyn ja tämän kumppanin, Ellis Sherwoodin, asuntoon. Asunnosta löytyi huumausaineita sekä lisäksi huumeiden myyntiin viittaavia esineitä. Myös Sherwood pidätettiin, mutta häntä vastaan ei nostettu syytteitä. Sherwood on yleisölle tuttu niin sanotusta Cardiff Newsagent Three-murhajutusta. Sherwood oli vasta 19 kun hänet tuomittiin väärin perustein lehtimyyjän murhasta. Hän ehti istua vankilassa 11 vuotta, ennen kuin hänen tuomionsa kumottiin vuonna 1999.

Lähde: Metro UK, Wales Online

Tilaa Seiskan uutiskirje! »