Oho

Piereskelevä lentomatkustaja aiheutti hätälaskun!

20.02.2018 16:02

Pilotti joutui tekemään hätätilaskun matkustajien pahanhajuisten pierujen takia.

Eräs matkustaja kärsi ilmeisen vakavista ilmavaivoista Transavia Airlinesin lennolla Dubaista Amsterdamiin viikonloppuna. Kaksi hollantilaista matkustajaa, jotka istuivat miehen vieressä, valittivat asiasta, mutta rupsutteleva matkustaja ei välittänyt muiden mielipiteistä. Lentoyhtiön henkilökunta ei tietojen mukaan suostunut puuttumaan tilanteeseen. Lopulta matkustajien välille puhkesi tappelu.

Poliisi pidätti

Lentokone joutui tekemään hätälaskun Wieniin, ja poliisi saapui koneeseen pidättämään yhteensä neljä henkilöä, kaksi miestä ja kaksi naista. Lentoyhtiön mukaan kaikki olivat osallisena tappelussa. Kaikki pidätetyt matkustajat ovat myös saaneet porttikiellon Transavia Airlinesin lennoille. 

Pidätettyjen joukossa ovat oikeustieteellisessä opiskeleva Nora Lacchab, 25, ja hänen siskonsa. Naiset ovat ilmoittaneet aikovansa haastaa lentoyhtiön oikeuteen, sillä he eivät koe toimineensa tilanteessa väärin.

– Meillä ei ollut mitään tekemistä koko välikohtauksen kanssa. Meillä ei ole aavistustakaan, ketä nämä pojat olivat, meillä oli vain huono tuuri, koska satuimme olemaan samalla rivillä, mutta emme tehneet mitään, Nora sanoo.

"He tietävät, missä rajat kulkevat"

Transavia Airlines kuitenkin vakuuttaa, että myös naiset osallistuivat riitaan.

– Miehistömme on varmistettava lennon turvallisuus. Kun matkustaja muodostaa riskin, on henkilökunnan puututtava asiaan välittömästi. Niin henkilökuntamme on koulutettu, lentoyhtiö toteaa tiedottessaan:

– He tietävät, missä rajat kulkevat. Transavia seisoo matkustamohenkilökuntansa ja lentäjiensä takana.

Kaikki neljä matkustajaa on sittemmin vapautettu.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!