Oho

Pettävän aviomiehen ongelma: Salarakkaan uskottomuus harmittaa!

02.10.2019 20:31

Yleensä jo lapsille opetetaan, että kaikkea ei voi saada. Joidenkin on tosin vielä aikuisiälläkin ymmärtää, ettei muu maailma tanssi oman pillin mukaan. Eräs mies haki apua Mirror-lehden Dear Coleen-palstalta, koska hän oli mustasukkainen salarakkaansa muista suhteista.

- Olen nelikymppinen mies ja minulla on ollut suhde työkaverini kanssa noin viisi kuukautta. Vaimoni tekee todella pitkää päivää, hän on naimisissa työnsä kanssa, ja nykyään tuskin näen häntä, mies pohjusti.

Kahden naisen välillä pallottelevalle miehelle on sittemmin selvinnyt, ettei hän ollutkaan salarakkaansa ainoa hoito.

- Luulin, että tämä nainen oli sinkku, vaikka en muista, että olisimme koskaan puhuneet hänen rakkauselämästään, mutta kävi ilmi, että hän on tapaillut myös toista kaveria toimistossa.

Mustasukkaisuutta

Mies myönsi olevansa mustasukkainen ja mietti, onko naisella oikeus tapailla ketä haluaa.

- Koska olen naimisissa, ei minulla varmaankaan ​​ole oikeutta sanella hänelle, mitä hän saa tehdä, mutta tunnen väkisinkin itseni petetyksi, enkä halua hänen tapailevan muita... Olen vaarantanut avioliittoni hänen takiaan, mutta hän ei näytä arvostan riskiä, ​​jonka otan hänen vuokseen.

Coleen ei katsonut miehen ahneutta hyvällä.

- Minun on vaikea tuntea myötätuntoa sinua kohtaan. Olet itse luonut oman sotkusi ja sinä olet se, joka on naimisissa, ei rakastajattaresi. Hänellä ei ole sitoutunut, mutta odotat hänen olevan uskollinen sinulle, vaikka menet itse joka ilta kotiin vaimosi luokse, jota kohtaan olet uskoton. 

Coleen käski miestä selvittämään suhteensa tavalla tai toisella.

- Jos haluat jatkaa tämän toisen naisen tapailemista, toimi oikein ja kerro vaimollesi, että et halua enää olla naimisissa.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!