Oho
Rasvaimu kuuluu suosituimpiin kauneusleikkauksiin.

Perheenisät kondikseen vaikka kirurgilla! Daddy do-over-leikkaukset kasvattavat suosiotaan!

14.06.2019 19:33

Synnytyksen jälkeiset ”mommy-makeoverit” ovat kasvaneet viime vuosina todelliseksi ilmiöksi Yhdysvalloissa. Nyt myös isät ovat innostuneet kauneusleikkauksista. American Society of Plastic Surgeons-yhdistyksen mukaan miehille tehtiin vuonna 2018 yli 1,3 miljoonaa kosmeettista toimenpidettä, mikä on 29 prosenttia enemmän, kuin vuonna 2000. 

- Naiset tietenkin kokevat fyysisiä muutoksia raskauden ja vauvan myötä, mutta miehillä siinä on ennemmin kyse lapsen tuomista elämäntapamauutoksista, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Alan Matarasso New York Postille

Vatsalihakset esiin

Matarasso näkee yhä enemmän miehiä klinikallaan. Vuoden 2018 raportin mukaan miesten suosituimpia toimenpiteitä olivat erilaiset injektiohoidot, mutta myös rintaimplantit, rasvaimut, ja nenä- ja silmäluomileikkaukset ovat yleistyneet. Niin sanottuun daddy do-over-pakettiin kuuluu tyypillisesti rintojen, vatsan ja kylkien rasvaimu, jotta vatsalihakset saataisiin esiin iskämahan alta. 

- Lasten myötä elämä muuttuu. Kenties kävit ennen pelaamassa koripalloa joka sunnuntai ja poltit siinä sivussa 1000 kaloria, mutta nyt vietät sunnuntait eläintarhassa. Koripallosunnuntain jäädessä pois, painoa voi alkaa kertyä puoli kiloa kuussa ja iän myötä sitä on yhä vaikeampi ja vaikeampi päästä eroon, Matarasso jatkaa.

Yksi daddy do-overin läpikäyneistä potilaista on Russell, 57. Russell kertoo aiemmin käyneensä Botox-hoidoissa, mutta alkuvuonna hän uskaltautui leikkauspöydälle. 

- Näytän paremmalta nyt, kuin kolmikympisenä. Haluan ikääntyä arvokkaasti samalla, kun käytän 30 000 dollaria vuodessa kosmeettisiin hoitoihin, rasvaimuun turvautunut mies nauraa.

Lähde: New York Post

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!