fbq
Oho
30.12.2019 23:05
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
DNA
Perheen varjeltu salaisuus paljastui joululahjaksi annetusta DNA-kotitestistä!
Oho
30.12.2019 23:05
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Täydellisen joululahjan löytäminen ei ole helppoa. Eräs nainen erehtyi pahemman kerran, kun hän luuli löytäneensä poikaystävälleen loistavan lahjan. Kun hän keksi ostaa miehelleen DNA-kotitestin, kävi ilmi, että perheessä oli suuri salaisuus, jonka lahja uhkasi paljastaa.

Nainen kertoi Redditissä, että miehen äiti vastusti DNA-testiä kiihkeästi.

- Heti kun mainitsin DNA-testin, hän valahti kalpeaksi ja alkoi liikehtiä levottomasti. Hän sanoi minulle: "Voi pojat. Ajatus hermostuttaa minua. Sinun täytyy ehkä odottaa lahjan kanssa hänen syntymäpäiväänsä. Minun on ensin puhuttava hänen isänsä kanssa."

Miehen äiti tunnusti, ettei hänen ex-aviomiehensä ollutkaan heidän kahden poikansa isä. Koska tämä ei ollut kyennyt saamaan lapsia, he olivat käyttäneet spermanluovuttajaa. Aikuiset lapset eivät tienneet asiasta.

Reddit-kirjoittaja ei ymmärrettävästi halunnut pitää asiaa salassa.

- Olen erittäin stressaantunut ja mieheni näkee jo nyt, että jokin asia painaa mieltäni. Hän on alkanut turhautua, koska en suostu puhumaan asiasta.

Hän toivoi, että appivanhemmat kertoisivat totuuden mahdollisimman pian.

- Minusta on väärin pantata tätä tietoa häneltä... Ei asiasta kertomiseen ole koskaan oikeaa hetkeä. Hän on nyt 24-vuotias. Heillä on ollut vuosia aikaa löytää sopiva hetki.

Mirror, Reddit

Tilaa Seiskan uutiskirje! »