Oho

Perheen kissa lennätettiin yksityiskoneella lomalle!

18.12.2017 21:01

Jouluna lukuisat varakkaat ihmiset lentävät yksityikoneillaan eksoottisiin luksus-lomakohteisiin. Kun raha ei ole este, syntyy ylilyöntejäkin helposti. Yksityisiä lentoja tarjoavan Alerion Aviationin toimitusjohtaja Bob Seidel myöntää todistaneensa uransa aikana varsin huoletonta rahankäyttöä asiakkaidensa suunnalta.

Seidel nostaa esimerkiksi tapauksen, jossa varakkaan perheen äiti ei halunnut tyttärensä joutuvan viettämään lomia yksin. Niinpä perheen kissa lennätettiin kaikkina juhlapyhinä lapsen luo Yhdysvalloista Lontooseen. Kissa ei lentänyt turistiluokassa, vaan ikiomalla yksityiskoneellaan.

– Kissa oli siis koneen ainoa matkustaja, Seidel tarkentaa.

Seidelin mukaan toinen asiakas on halunnut koneeseen joulukuusen, jonka alla on lahjoja. Kuusen kiinnittäminen, jotta se ei lentäisi nurin nousun tai laskun aikana, osoittautui Seidelin mukaan haasteelliseksi. Muut asiakkaat ovat halunneet muun muassa joululauluja laulavan henkilökunnan ja joulupukiksi pukeutuneen kapteenin. Asiakkaat kuitenkin maksavat lennoista jopa miljoona dollaria, joten yritys mukautuu parhaansa mukaan asiakkaan toiveisiin.

Lähde: Page Six

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!