Hyppää pääsisältöön
Tältä näyttää Michael ja Lyn Farnesin koti.

Perhe kuorrutti kotinsa tuhansin jouluvaloin naapurin kiusaksi - jestas, mikä ilmestys!

Pariskunta ripustaa joulukoristeet osana vuotuista perinnettä, jonka tarkoituksena on suututtaa naapuri.

Michael ja Lyn Farnes ovat käyttäneet tuhansia euroja joulukoristeisiin muuntaakseen kotinsa Sussexissa, Englannissa, todelliseksi joulun ihmemaaksi. Heidän tavoitteenaan ei kuitenkaan ole joulumieli, vaan muiden asukkaiden ärsyttäminen. Perinne sai alkunsa vuonna 2001, kun perheen naapuri valitti heidän jouluvaloistaan.

– Seuraavana vuonna Michael laittoi vitsinä hieman enemmän valoja kuin aiemmin, tarkoituksenaan ärsyttää häntä, ja siitä se alkoi, sanoo Lyn:

– En usko, että hän enää välittää asiasta, vaan pitää sitä hauskana.

Michael kertoo miettivänsä seuraavan joulun koristuksia läpi vuoden. Hän suunnittelee joka vuoden teeman huolellisesti, ja viettää kuukausia rakentaen joulukoristeita käsin. Tänä vuonna Michael on käyttänyt uusiin koristeisiin hieman yli 1700 euroa. Hän myöntää, että on haasteellista mahduttaa harrastus yhteen kokopäivätyön ja kolmen lapsen kanssa.

Tämän vuoden teema on Pohjoisnapa. Michael asettaa esille muun muassa porolauman, pingviinejä ja jäisen vesiputouksen. Vuotuiseen vakiovarustukseen kuuluu yli 60 joulupukkia ja lumiukkoa, kahdeksan joulukuusta ja noin 20 000 jouluvaloa. Lisäksi pihamaalla soitetaan joululauluja läpi päivän.

Vaikka perinne sai alkunsa naapurin kiusaamisesta, nyt Michael nauttii siitä, että naapuruston lapset rakastavat heidän taloaan:

– On hienoa kuunnella pihalla olevia lapsia, he ovat niin innoissaan. Kaikki tämä on lapsia varten.

Lähde: Metro UK

 
 

Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
ALL OVER PRESS

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!