Oho

Perhe kloonasi sankarikoiran!

11.03.2020 13:58

Sandiegolainen perhe on ikuisesti kiitollinen Marley-koiralleen, joka pelasti heidän henkensä patikointireissulla. Kun 12-vuotias labradorinnoutaja kuoli, eivät David ja Alicia Tschirhart olleet valmiita päästämään irti. He hankkivat uuden koiran, joka on kirjaimellisesti Marleyn klooni.

David ja Alicia maksoivat 46 000 euroa uudesta labradorinnoutajasta. Ziggy-koira on klooni, jonka Viagen-niminen yritys valmisti Marleyn DNA:sta.

– Niillä on samanlainen luonne, ne leikkivät samoja leikkejä ja pitävät samoista leluista, kuvailee Alicia 10News-uutiskanavalle.

Vuonna 2014, kun Alicia oli raskaana, pari lähti patikoimaan Marleyn kanssa. Alicia huomasi maassa suuren oksan ja aikoi poimia sen käteensä

– Yhtäkkiä Marley syöksyi ohitseni ja alkoi raapia ja kaivaa maata kohdasta, jota kohti Alicia kurkotti, David muistelee.

Silloin pari huomasi maassa kalkkarokäärmeen. Marley ajoi käärmeen tiehensä ennen kuin mitään ehti sattua. Se, että osa Marleyta elää nyt Ziggyssä, tekee uudesta lemmikistä perheelle joka sentin arvoisen. 

Lähde: 10News

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen luuli koekuvauskutsua pilapuheluksi – nolostui tajuttuaan tilanteen: ”Pyysin nöyrästi anteeksi!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!