Oho
Katso kuva!
Merijalkaväen lentäjät tekivät kepposen.

Peniksen taivaalle piirtäneet saavat jatkaa lentämistä!

11.12.2018 17:02

Merijalkaväen lentäjät, jotka piirsivät peniksen Kalifornian taivaalle, ovat saaneet pitää työpaikkansa.Peniksen muotoinen lentokoneen vana hämmensi asukkaita, kun se ilmestyi etelä-Kalifornian ylle viime lokakuussa. Nyt merijalkaväki on ilmoittanut, että pilasta vastuussa olleet kaksi lentäjää, joiden nimiä ei ole kerrottu julkisuuteen, ovat saaneet jatkaa lentämistä.

KATSO MYÖS: SOTILASLENTÄJÄ JOUTUI VAIKEUKSIIN TAIVASTA KORISTANEEN PENIKSEN TAKIA - KATSO KUVA!

– Kahta merijalkaväen lentäjää rangaistiin sen jälkeen, kun 23. lokakuuta tapahtuneen epätavallisen lentoreitin faktoja ja olosuhteita koskeva tutkimus on saatettu päätökseen, tiedottaja Josef Patterson selvittää.

Merijalkaväen edustaja ei halunnut paljastaa kuritoimien yksityiskohtia, mutta vahvisti, että molemmat lentäjät ovat saaneet jatkaa virassaan. Taivaalle piirretyn peniksen takana ovat merijalkaväen Miramarin tukikohdassa toimivat T-34C-koneen lentäjät. Pila meni luonnollisesti heti viraaliksi somessa.

Somebody needs to have a word with the crew of US Navy T-34C 160937 SHUTR91 out of MCAS Miramar 😂😂 pic.twitter.com/WgrgkKzRln

Lähde: The Huffington Post

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!