Oho
Katso videot!

Pelkkää pusuttelua! Tällä suositulla TikTok-parilla on 53 vuotta ikäeroa!

24.03.2020 19:00

Monien muiden ihmisten tavoin, rakastavaiset Gary ja Almeda elävät tällä hetkellä eristyksissä kotonaan. Saadakseen ajan kulumaan, pariskunta, jolla on 53 vuotta ikäeroa, on perustanut yhteisen TikTok-tilin, joka on täynnä hellyydenosoituksia ja pusuttelua.

Pari tapasi kolme vuotta sitten Almedan pojan hautajaisissa. Tuolloin 71-vuotias Almeda oli elänyt leskenä siitä saakka, kun hänen miehensä oli kuollut 43 yhteisen vuoden jälkeen. Gary puolestaan oli hiljattain eronnut 77-vuotiaasta ex-tyttöystävästään. Vain kaksi viikkoa ensitapaamisensa jälkeen Gary ja Almeda olivat naimisissa. Gary oli hääyönä vasta 18-vuotias.

– Pidän kaikesta hänessä, pidän hänen kauniista silmistään, mutta eniten pidän hänen luonteestaan. Se on ollut aina mahtava, Gary hehkuttaa Metro.co.uk:n haastattelussa.

Kaksikon hellyydentäyteiset videot ovat keränneet lyhytvideopalvelussa jo yli 100 000 tykkäystä. Soraääniäkin on kuulunut, mutta pari ei aio kuunnella negatiivista palautetta. 

– Haluamme sanoa ihmisille, että jokaiselle on joku, iästä, sukupuolesta ja etnisestä taustasta riippumatta. Antakaa meidän olla onnellisia ja löytäkää oma tienne onneen, Gary muistuttaa. 

Lähde: Metro.co.uk

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

Vaatesuunnittelija Lalli Savolainen: Ostin Guccin kengät häälahjakseni!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!