Oho

Pätkä ilman kompleksia! Tässä on maailman lyhyin mies - arvaatko, kuinka pitkä herra on kyseessä?

14.05.2020 20:20

Guiness World Records - ennätyksien rikkominen on nykyään vaikeaa, mutta kun niin tapahtuu - se on jotain hyvin erikoista! Maailman lyhyimmän miehen titteliä kantaa nyt kolumbialainen Edward Niño Hernández, 34.

Edward on vain 72 senttiä pitkä. Ennätysten kirjaan pääseminen osoittaa, että Edward ei pode kompleksia pituudestaan, vaan on ylpeästi lyhyt kuin mikä! 

Ennätys! Opettaja Carrie Swidecki tanssi kotonaan 138 tuntia

Edward1

Tavallinen lapsuus

Latinalaisen Amerikan Guiness World Records - edustaja Natalia Ramírez myönsi Edwardille virallisen todistuksen ennätyksestä. Edwardin sukulaiset ja oma lääkäri seisoivat rinnalla. Vuonna 1986 syntynyt Edward kasvoi tavallisesti ja omasi tyypillisen kolumbialaisen lapsen tavoitteet elämälle. Jalkapallo kiinnosti, mutta urheilu-uran kannalta tärkeä pitkuuskasvu tyrehtyi.

Edward lakkasi käytännössä kasvamasta pituutta 4 vuoden iässä. Vanhemmat hakivat apua lääkäreiltä, mutta diagnoosi valmistui vasta vuosikymmenten jälkeen. Selvisi, että kilpirauhasen vajaatoiminta tyrehdytti pituuskasvun.

Edward

Hymyssä suin

Nykyään Edward nauttii tanssimisesta, musiikista ja elämästä. 

- Käytän hymyäni maailman valloittamisen! Jaan sen kaikkien kanssa, se on minun tapani, Edward hehkuttaa Guiness World Records - tiedotteessa.

- Voin saavuttaa mitä vain jos vain niin haluan. Kaikki on mahdollista. Kokoni ja pituuteni eivät minua rajoita! Haluan ihmisten ymmärtävän, että olen pienikokoinen, mutta omaan suuren sydämen!, Edward kertoo.

Lue myös: Kahden kilometrin pizza! Australialaisravintola tempaisi ennätyslätyllä metsäpaloja vastaan!

Ewdard2

Teksti:Anter Yasa
Kuvat:Seiskan toimitus, All Over Press, Guiness World Records
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!