Oho

Pariskunta jätti rahakätköjä ympäri kaupunkia ilahduttaakseen muita!

17.01.2020 20:36

Blackhall Collieryssa, Englannissa vierailevien kannattaa pitää silmällä rahakätköjä. Useat paikalliset ovat jo löytäneet paketteja, jotka ovat sisältäneet yhteensä tuhansia puntia käteistä. Kaupungin poliisin mukaan pakettien taustalla on kaksi anteliasta henkilöä, jotka ovat jemmanneet rahakätköjä ympäri kaupunkia muiden löydettäväksi.

Ensimmäiset paketit löytyivät vuonna 2014 ja viime vuoden marraskuuhun mennessä niitä oli löydetty jo 13. Ensin asukkaat ja viranomaiset pelkäsivät rahaan liittyvän järjestäytynyttä rikollisuutta. Poliisi alkoi tutkia asiaa ja etsi paketeista sormenjälkiä. 13. tammikuuta Durhamin poliisi ilmoitti, että 26 000 punnan, eli reilun 30 000 euron, arvoitus on vihdoin ratkennut. Pakettien takana oleva, anonyyminä  pysyttelevä kaksikko kertoo saaneensa "odottamattoman jättipotin" ja halunneensa tehdä sillä jotain hyvää paikallisille.

– Olen todella tyytyväinen, että mysteeri on vihdoin ratkennut ja olen iloinen, että voimme lopullisesti sulkea pois mahdollisuuden, että rahat liittyisivät rikollisuuteen. Haluan kiittää paitsi laupiaita samarialaisia yhteydenotosta, myös Blackhallin rehellisiä asukkaita, jotka ovat aina luovuttaneet rahat poliisille, kommentoi etsivä John Forster Metro.co.uk-sivuston mukaan.

Lähde: Metro.co.uk

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!