Oho
Tyynyliinoista löytyi käärmeitä.

Paloaseman roskiksesta löytyi 16 tyynyliinoihin pakattua käärmettä!

21.02.2020 17:34

Isossa-Britanniassa tutkitaan outoa tapausta, jossa Farringdonin paloaseman roskasäiliöstä löytyi 16 tyynyliinojen sisään pakattua käärmettä. Vain päiviä aiemmin viranomaiset löysivät 13 käärmettä samalla tavalla pakattuna.

Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals-järjestö löysi 15 viljakäärmettä ahdettuna yhteen tyynyliinaan. Toisen tyynyliinan sisältä löytyi mattopyton. Vain kaksi päivää aiemmin samasta paikasta oli löydetty 13 kuningaspytonia. Yksi niistä oli kuollut.

- On todella huolestuttavaa, että jollain on ollut noin 30 käärmettä tai enemmänkin, ja he ovat päättäneet luopua niistä näin julmalla ja tunteettomalla tavalla, päivitteli RSPCA:n edustaja Heidi Cleaver UPI:n mukaan.

Hän muistutti, että löytö tehtiin Dennis-myrskyn piiskatessa maata.

- Nämä käärmeet, jotka tarvitsevat lämpöä ja valoa selviytyäkseen, jätettiin ulos kylmään pelkkä tyynyliina suojanaan. Myös se, että käärmeiden on täytynyt olla ahdettuna niin lähekkäin, on ollut niille todella stressaavaa.

Cleaverin mukaan käärmeet on nyt sijoitettu matelijoille tarkoitettuun keskukseen. RSPCA pyytää yleisöltä vihjeitä tapaukseen liittyen.

Lähde: UPI

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!