Oho
Katso videot!

Pakko twerkkaa? Auton päällä tanssineet naiset vaaransivat liikenteen - katso video!

20.01.2019 22:46

Antti Tuiskukin sen tietää: "Elämä on julmaa, mun on pakko twerkkaa".

Kaksi intohimoista tanssijaa eivät millään malttaneet odottaa rauhallisempia olosuhteita, kun he hyppäsivät liikenteessä auton katolle ketkuttamaan takamuksiaan. Välikohtaus sattui maanantaina (14.1.) moottoritiellä Saint Louisissa, Missourissa. Tilannetta todistanut sairaanhoitaja kuvasi tilanteen kännykällään.

– Olimme ruuhkassa, joten liikuimme melko hitaasti, mutta kun näin tytön kiipeävän ajoneuvon katolle, mietin, että pettivätkö silmäni, kuvailee Jackie Friedhoff kertoi New York Postille.

"Ei varmasti ollut turvallista"

Friedhoff arvioi vauhtinsa olleen 16 kilometriä tunnissa, kun hän huomasi kahden naisen ryhtyvän twerkkaamaan edellä ajavan auton katolla. Hänen mukaansa naiset kiipesivät katolle pariinkin kertaan, saaden monet kuljettajat hidastamaan vauhtiaan. Kolmas nainen roikkui auton ikkunasta kuvaten ystäviensä villiä koreografiaa.

– Se ei varmasti ollut turvallista. He ovat voineet pudota ja vahingoittaa itsensä, tai aiheuttaa onnettomuuden, Friedhoff miettii.

Hänen mukaansa maasturissa ei ollut rekisterikilpiä, eikä hän ilmoittanut asiasta poliisille. Hän kuitenkin latasi videon Facebookiin siinä toivossa, että tekijät jäisivät kiinni.

Se toimi, sillä yksi naisista otti Friedhoffiin yhteyttä ja pyysi tätä merkitsemään hänen nimensä videoon. Video on ehtinyt muutamassa päivässä kerätä satoja tuhansia katsojia. Saint Louisin poliisin tiedottaja sanoo, ettei asiasta ole tullut heille ilmoituksia. 

Lähde: New York Post

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!