Hyppää pääsisältöön

Päivän eläinvideo: Reviiritietoinen pesukarhu ajoi punailveksen tiehensä!

Floridalainen nainen pääsi todistamaan pesukarhun ja punailveksen välistä yhteenottoa takapihallaan. Manatee Countyssa asuva Erinn Earth tarttui kameraan, kun hän näki, millainen välienselvittely hänen omassa puutarhassaan oli meneillään. 

Earth sanoo, että videollä nähtävä pesukarhu oli emo, jonka poikue oli todennäköisesti jossakin lähettyvillä. Pesukarhu ei suostunut perääntymään, vaikka sitä kookkaampi villikissa käyttäytyi uhkaavasti.Mitä luultavimmin uhkarohkea pesukarhu päätti suojella perhettään, koska punailves tuli sen reviirille. Earth seurasi jännittyneenä, miten pattitilanne ratkeaisi. 

– Pesukarhulla on pentue metsäalueella, joten luulen, että se yritti suojella vauvojaan punailvekseltä, Earth järkeilee.

KATSO MYÖS: Tämä hillitön eläinvideo leviää netissä kuin häkä: äkäinen orava löylyttää kutsumatonta vierasta - katso!

Tilanne kuumeni, kun riitapukarit kävivät toistensa kimppuun täydellä voimalla. Seuraavaksi taistelu sai odottamattoman käänteen, kun punailves katsoi parhaaksi ottaa jalat alleen. Määrätietoinen pesukarhu ei ollut valmis päästämään tunkeilijaa niin helpolla, vaan se jahtasi kissaa pihaa ympäröivään metsään saakka.

Earth päätti laittaa videon YouTubeen. Tällä viikolla julkaistu video on saanut jo lähes 78 000 näyttökertaa.

KATSO MYÖS: Maailman fiksuin pesukarhu sulattaa sydämesi: tarjottiin omaa tv-ohjelmaa!

Lähde: UPI


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!