Oho
Katso kuvat!

Pahasta yläpurennasta kärsinyt käärme sai raudat - katso kuvat!

23.09.2018 11:10

Toothless on vihreä puupyton, joka kärsii pahasta yläpurennasta. Lemmikkikäärmeen vaikeudet alkoivat, kun se mursi syödessään osan leukaluustaan. Vasen leukaluu taittui ja jäi kiinni Toothlessin nieluun, jonka seurauksena käärmeelle jäi yläpurenta. Omistajat kuljettivat käärmeen eläinlääkäriin, jossa todettiin, että luu oli liian hauras, jotta sitä voitaisiin korjata perinteisin keinoin, ja leikkaus olisi riskialtis. 

Sitten eläinlääkäri keksi kokeilla luovempaa ratkaisua. Australialaisen HerpVet-klinikan henkilökunta päätti antaa Toothlessille raudat.

Eläinlääkäri taiteili pytonille leukaa tukevan vekottimen paperiliittimestä ja liimasta. Se asetettiin Toothlessin leukaan, jossa se korjaa purentaa hiljalleen.

– Sille annettiin kipulääkettä ja se määrättiin syömään paranemisprosessia tukevaa kalsium-lisää, eläinlääkärin Facebook-sivulla kerrotaan:

– Se ei saa ruokailla pariin viikkoa, jonka jälkeen lopullinen röntgenkuvaus varmistaa, että vamma on parantunut.

Vekotin irtosi, kun käärme loi nahkansa. Siihen mennessä vamma oli kuitenkin ehtinyt parantua riittävästi, jotta laitetta ei tarvinnut asentaa uudelleen.

 

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press ja facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!