Oho
Katso videot!

Paavi julkaisi oman sovelluksensa! Napin painallus, ja pääset rukoilemaan paavin kanssa!

24.01.2019 12:30

Kirkkokin joutuu mukautumaan aikoihin. Paavi julkaisi tällä viikolla uuden Click to Pray-sovelluksen, jonka avulla kaikki maailman 1,3 miljardia katolilaista voivat rukoilla hänen kanssaan.

Paavi Franciscuksen sovellus toimii sekä Androidissa ja iOS-käyttöjärjestelmässä ja se on ladattavissa älypuhelimiin ympäri maailmaa. Sovelluksen käyttäjät voivat tarkistaa, mikä on ollut paavin viimeisimmän rukouksen aihe. Halutessaan he voivat napsauttaa kuvaketta, joka osoittaa, että he ovat rukoilleet hänen kanssaan samaa asiaa. Paavi esitteli sovelluksen toimintaa sunnuntaina Pietarin aukiolla huolimatta siitä, että hän on kuvaillut itseään "katastrofiksi" älylaitteiden kanssa.

Paavi Franciscus uskoo kuitenkin, että internet on tapa "pitää yhteyttä toisiin, jakaa arvoja ja hankkeita ja ilmaista halu muodostaa yhteisö." Hän kehotti erityisesti nuoria lataamaan sovelluksen ja rukoilemaan hänen kanssaan. Paavi kertoi väkijoukolle, että hänen kaksi tämänhetkistä rukousten aihettaan ovat Bogotán poliisiakatemiaa vastaan tehdyn pommi-iskun uhrit sekä Välimerellä kuolleet 170 maahanpyrkijää.

Sovellus on tarjolla kuudella eri kielellä ja siihen voi tutustua sivustolla clicktopray.org.

Lähde: New York Post
 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!