"Päästä minut ulos!" - Papukaijan huudot aiheuttivat poliisioperaation!

Oho | 09.01.2020 22:08

Kun floridalainen asukas kuuli naapurista hätähuutoja, hän soitti hätänumeroon. Hän kertoi naisäänen huutavan: "Päästä minut ulos! Päästä minut ulos!" Kun poliisi saapui paikalle, se totesi, että syyllinen oli äänekäs papukaija.

Poliisin mukaan papukaijan omistaja, jonka henkilöllisyyttä ei ole paljastettu, oli pihassa korjaamassa vaimonsa autoa ja papukaija Rambo seurasi tilannetta vierestä lauleskellen. 

– Olin vaihtamassa jarruja vaimoni autoon ja 40-vuotias Rambo-papukaija istui ulko-orrella laulaen ja jutellen. Myöhemmin neljä poliisia tuli kertomaan, että naapuri oli soittanut, koska hän oli kuulllut naisen huutavan apua. Esittelin Rambon poliiseille ja me saimme hyvät naurut, omistaja kertoi. The Huffington Postin mukaan.

Tapahtuman jälkeen omistaja esitteli myös höyhenkaverinsa naapurille, joka oli soittanut poliisiin, ajatellessaan erehtyneenä naista vaarassa.

Omistaja kertoi opettaneensa hätähuudot Rambolle vuosikymmeniä sitten.

– Lapsena, kun Rambo eli häkissä, opetin sitä huutamaan "Apua, apua, päästä minut ulos!"

Lähde: The Huffington Post

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Mitte kertoi jättäneensä Sonyan heti Temptation Islandin jälkeen - nyt Sonya kertoo oman versionsa: "Tämä on hieman hassua"

Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

"Jauhanut minusta p**kaa" – Ex on the Beach Suomi rikkoi Amandan ja Jennin ystävyyden: ”Emme vietä aikaa keskenämme”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!