Oulun poliisilla majoitusongelmia: nyt kannattaa miettiä mistä aiot herätä – älä kohella alkoholin kanssa!

Oho | 06.02.2017 11:30

Oulun poliisilla on majoitusongelmia, kannattaa miettiä mistä aikoo herätä.

Välillä käy niin, että hauskankin juhlaillan päätteeksi saattaa herätä muualta kuin omasta sängystä, muistuttaa Oulun poliisi Instagramissa.

Poliisi muistutti kansalaisia jo viikko sitten, että tällä hetkellä poliisilla on hieman majoitusongelmia. Sen vuoksi putkaan on saattanut päätyä noin 100 kilometrin päähän.

– Oletko miettinyt, missä aiot herätä bileillan jälkeisenä aamuna? Nyt nimittäin kannattaa. Ennen oli Oulussa väärään paikkaan lepäämään asettumisen vaarana herätä seuraavana aamuna Rata-aukiolta, poliisin ei niinkään mukavista majoitustiloista. Nyt on syytä olla vieläkin tarkempana. Majoitusongelmien takia herääminen voikin tapahtua Raahessa, Pudasjärvellä tai jopa Kemissä! Koska matkat ovat pitkät, paluu ei välttämättä ole ihan niin simppeli juttu ja saattaa aiheuttaa ylimääräistä ajankäyttöä kotipesään siirtymisessä. Siis mieti missä aiot yöpyä. Rauhallista viikonloppua - Älä kohella alkoholin kanssa, poliisi musitutti hymiöiden kera.

Viikonloppuna Oulun poliisi päivitti tilannetta Instagram-sivuilleen rennoin ottein.

– Haukiputtaan putkalla tunnelmaa. Avajaisviikko on osoittautunut menestykseksi. Tulijoita olisi enemmän kuin tilaa. Hitaimmat pääsevät Raaheen. Ottakaapa iisisti, päivityksessä kerrotaan itkunauru-hymiöiden siivittämänä.

 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!