fbq
Oho
06.06.2018 15:59
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Ottiko aave valokuvan nukkuvasta naisesta? Kuva löytyi aamulla puhelimesta! Katso video!
Oho
06.06.2018 15:59
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Brittiläinen nainen uskoo, että hänen luonaan vieraili joko murtomies tai kummitus, joka otti hänestä valokuvan. Newcastlessa asuva Debra Demetriou vakuuttaa, että joku tai jokin valokuvasi hänet yöllä. Valokuva löytyi hänen puhelimestaan.

Debra sanoo tehneensä hyytävän löydöksen selatessaan kuvia puhelimessaan. Hän löysi kuvan nukkuvasta itsestään. Debra vakuuttaa, ettei talossa ollut ketään yönä, jona kuva otettiin. Debran vanhin poika oli töissä ja hänen toinen poikansa oli isänsä luona. 

"Puhelin oli tyynyni alla"

Talon ovet oli lukittu yöksi, eikä murron merkkejä ollut havaittavissa. 

– Puhelin oli ollut tyynyni alla, kun nukuin. Se oli siellä myös seuraavana aamuna, nainen kertaa:

– Kuvassa molemmat käteni ovat kiinni kyljissäni, joten se ei edes olisi voinut olla selfie, ja silmäni ovat puoliksi auki. Jos joku muu olisi ollut huoneessa, olen varma, että olisin huomannut heidät.

"Henget tekevät tällaisia asioita"

Kuvan nähnyt paranormaalitutkija Sammy Rawlinson uskoo, että valokuvaaja saattaisi olla yliluonnollinen olento:

– Henget tekevät tällaisia asioita kiinnittääkseen huomiomme. Jos joku on menehtynyt viimeisen vuoden aikana, saattaa hän yrittää kiinnittää Debran huomion.

Debra on menettänyt molemmat vanhempansa, mutta siitä on jo aikaa. Hän kuitenkin toteaa, ettei kyseessä ole ensimmäinen kerta, kun outoja asioita on tapahtunut. Aiemmin Debra kuulu selvännäkijältä, että hänen poikansa syntymäpäiväjuhlissa otetuissa kuvissa esiintyi "kuolleita perheenjäseniä". 

Ystävät ovat kehottaneet Debraa menemään poliisin puheille, mutta nainen on päättänyt jakaa tarinansa somessa siinä toivossa, että joku osaisi ratkaista mysteerin.

Lähde: Daily Mail

Tilaa Seiskan uutiskirje! »