Oho
robert

Osama bin Ladenin ampunut sotilas harmittelee, ettei päässyt jahtaamaan ISIS-päällikkö Abu Bakr al-Baghdadia!

29.10.2019 10:10

Terroristijärjestö Isisin johtaja Abu Bakr al-Baghdad on kuollut takaa-ajon päätteeksi Syyriassa. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ilmoitti sunnuntaina (27.10.), että terroristijohtajan olinpaikka oli tiedossa "muutamia viikkoja", ennen kuin erikoisjoukot alkoivat kiinniotto-operaation.

Ikävä kyllä miestä ei koskaan saada oikeuden eteen vastaamaan hirmuteoistaan. Al-Baghdad kantoi räjähdeliiviä, jonka hän laukaisi ymmärrettyään hetkensä koittaneen. Hänen itsensä lisäksi räjähdys tappoi kolme hänen lastaan.

Isku ja sen seuraukset ovat aiheuttaneet paljon keskustelua Yhdysvalloissa, joten jopa viihdemedia TMZ haki kommentteja asiantuntijoilta. Kuka olisikaan parempi fiilistelemään asiaa, kuin Osama bin Ladenin Pakistanissa vuonna 2011 hengiltä ampunut Navy SEAL-ekspertti Robert O' Neill, 43. TMZ tapasi Robertin Washingtonissa. Mies oli niin sanotusti täpinöissä uutisista.

- Olen vähän kateellinen niille, jotka osallistuivat kyseiseen operaatioon. Olen todella ylpeä heistä. Ette voi käsittää, miltä tuntuu tappaa vihattu terroristi!

Robertin mukaan terroristeja ei kuitenkaan ole vielä lyöty, missään nimessä. Hän toivoo, että operaatioon osallistuneet voivat palata kotiin rauhallisin mielin. Robert ei ole enää aktiivipalveluksessa. 

ss

Robert (kuvassa etualalla) vuonna 2014. Ei ole tiedossa, missä kuva on otettu. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: All over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!