Hyppää pääsisältöön
Opettaja saapui luokkaan humalassa.

Opettaja ilmestyi tunnille humalassa ja shoppaili seksileluja netissä!

Wickfordissa, Essexissä, opettaja saapui tunnille humalassa ja alkoi shoppailla netistä seksileluja. 56-vuotiasta Jill Collinsia on sittemmin kielletty palaamasta luokkahuoneeseeen. 

Naisen kollegat sanoivat, että aamun kokouksessa oli selvää, että erityisopettaja oli alkoholin vaikutuksen alaisena. Collins, jonka puhe sammalsi, syytti käytöksestään migreenilääkitystä.

Nainen myös kieltäytyi poistumasta koulun alueelta, ja paikalle jouduttiin soittamaan poliisi. Kun Collinsia ei saatu puhallutettua, viranomaiset saattoivat hänet pois koulun tiloista.

Myöhemmin hänen työsähköpostistaan löytyi lukuisia sopimattomia viestejä, joita hän oli lähetellyt kumppanilleen. Eräs sähköposteista puolestaan koski Collinsin jäsenyyttä aikuisviihdesivustolla. Naisen työkoneen selaushistoria paljasti myös, että tämä oli käyttänyt konetta treffisivustoilla vierailemiseen. Tämän hän oli kuitenkin tehnyt työajan ulkopuolella.

Vaikka opettaja hyllytettiin työstään, jatkoi hän yhteydenpitoa koulun henkilökuntaan ja oppilaiden vanhempiin. Hän jätti erään oppilaan vanhemmille ääniviestejä, joita kuvailtiin "ärsyyntyneiksi" ja "aggressiivisiksi".

Collins ei saapunut kuulemistilaisuuteen, mutta häntä on kielletty harjoittamasta ammattiaan vuoden 2019 helmikuuhun saakka. 

 

 

Lähde: Metro


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!