Työmaalla sattui erikoinen onnettomuus.

Onnettomuus rakennustyömaalla: Terästanko sisään peräaukosta - mies säilyi uskomattomalla tavalla hengissä!

Oho | 25.09.2017 22:11

Rakennustyömaalla työskentelevä mies selviytyi kuin ihmeen kaupalla, jouduttuaan eriskummalliseen onnettomuuteen. Yang Ming sai sähköiskun, putosi, ja päätyi lopulta terästangon lävistämäksi. Hän ei kuollut, sillä terästanko meni sisään hänen peräaukostaan, välttäen sisäelimet.

37-vuotias Ming oli töissä työmaalla Chengdussa, Kiinassa. Hän sai sähköiskun jännitteisestä johdosta, ja kaatui taaksepäin, pudoten maassa odottavan terästangon päälle. Tanko meni sisään miehen peräreiästään, ja pysähtyi hänen oikean olkapäänsä alapuolelle.

LUE MYÖS: Huvipuiston laite irtosi ja putosi maahan - hirvittävä video onnettomuudesta julki: yksi kuoli, useita loukkaantui 

Lähes pystysuoraan miehen kehon lävistänyt tanko vältti täpärästi hänen sisäelimensä. Hurjasta onnettomuudesta selvinnyt Ming pysyi tajuissaan koko ajan, ja joutui odottamaan ambulanssin saapumista paikalle. Sairaalassa lääkärit eivät olleet uskoa silmiään.

– Potilas ei osoittanut merkkejä verenvuodosta rintakehässä tai vatsaontelossa. Hänen verenpaineensa ja sykkeensä olivat myös vakaat, totesi yleisthoraxkirurgian osaston vastaava lääkäri Wang Xin.

Herra Mingin suolisto, virtsarakko, haima, maksa ja keuhkot kärsivät onnettomuudessa vähäisiä vammoja, mutta yksikään vammoista ei ollut kriittinen. Mies vietiin leikkaussaliin, jossa tanko poistettiin seitsemän tuntia kestäneessä operaatiossa. Tanko saatiin ulos kokonaisena. Ming toipuu parhaillaan sairaalassa.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!