fbq
Oho
07.01.2018 16:16
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Gin tonic ystävät saattavat olla psykopaatteja.
Onko tämä suosikkidrinkkisi? Saatat olla psykopaatti!
Oho
07.01.2018 16:16
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Psykopaatista tulevat mieleen Norman Bates ja Hannibal Lecter, mutta olisitko osannut yhdistää termiin gin tonicin juojia? Tuoreen tutkimuksen mukaan ihmiset, jotka pitävät katkeranmakuisista ruoista ja juomista, kuten tummasta suklaasta, kahvista ja tonic-vedestä, omaavat muita todennäköisemmin "pahantahtoisia luonteenpiirteitä". 

Innsbruckin yliopiston psykologit tulivat tähän tulokseen suoritettuaan kaksi koetta yhteensä 953 ihmiselle. Osallistujille annettiin luettelo makeista, happamista, suolaisista ja katkerista elintarvikkeista, joita heidän tuli arvioida 1-6-asteikolla. Seuraavaksi heidän oli vastattava kyselyyn, jossa arvioitiin henkilön machiavellianismiä, psykopatiaa, narsismia, sadismia ja aggressiivisuutta. Tutkijat havaitsivat erityisen korrelaation psykopaattisten- ja sadististen piirteiden sekä katkerista elintarvikkeista nauttimisen välillä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen psykopaattien mieltymyksiä kartoittanut tutkimus. Viime syyskuussa tutkijat havaitsivat, että erityisesti Eminemin Lose Yourself ja Blackstreetin No Diggity-kappaleet ovat psykopaattien mieleen.

Lähde: Men's Health

Tilaa Seiskan uutiskirje! »