Oho

Onko tämä suosikkidrinkkisi? Saatat olla psykopaatti!

07.01.2018 16:16

Psykopaatista tulevat mieleen Norman Bates ja Hannibal Lecter, mutta olisitko osannut yhdistää termiin gin tonicin juojia? Tuoreen tutkimuksen mukaan ihmiset, jotka pitävät katkeranmakuisista ruoista ja juomista, kuten tummasta suklaasta, kahvista ja tonic-vedestä, omaavat muita todennäköisemmin "pahantahtoisia luonteenpiirteitä". 

Innsbruckin yliopiston psykologit tulivat tähän tulokseen suoritettuaan kaksi koetta yhteensä 953 ihmiselle. Osallistujille annettiin luettelo makeista, happamista, suolaisista ja katkerista elintarvikkeista, joita heidän tuli arvioida 1-6-asteikolla. Seuraavaksi heidän oli vastattava kyselyyn, jossa arvioitiin henkilön machiavellianismiä, psykopatiaa, narsismia, sadismia ja aggressiivisuutta. Tutkijat havaitsivat erityisen korrelaation psykopaattisten- ja sadististen piirteiden sekä katkerista elintarvikkeista nauttimisen välillä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen psykopaattien mieltymyksiä kartoittanut tutkimus. Viime syyskuussa tutkijat havaitsivat, että erityisesti Eminemin Lose Yourself ja Blackstreetin No Diggity-kappaleet ovat psykopaattien mieleen.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!