Oho

Omistaja jätti koiransa autoon Floridassa - hauva lähti ajelulle!

26.11.2019 20:23

Floridalaisnaapuruston asukkaat hieraisivat silmiään, kun he huomasivat liikkuvan auton ratissa koiran. Poliisin mukaan koira ajoi ympyrää noin tunnin, ennen kuin he onnistuivat pysäyttämään ajoneuvon.

Kuljettaja Port St. Luciessa oli jättänyt labradorinnoutajansa odottamaan pysäköityyn autoon. Hän oli jättänyt ajoneuvon käyntiin ja koira oli ilmeisesti kytkenyt peruutusvaihteen päälle. Naapurien mukaan auto ehti olla kiertää ympyrää takaperin noin tunnin ajan, ennen kuin viranomaiset tavoittivat karvaisen kuljettajan. Poliisi avasi oven koodin avulla ja pysäytti auton.

- Se oli paljon parempi kuljettaja, kuin monet näkemäni. Ajattelin, että heidän pitäisi myöntää koiralle ajokortti, nauroi silminnäkijä, Anna Sabol.

Sabolin mukaan auto osui postilaatikkoon ja roskakoriin sekä talon edustalla olleisiin tiiliskiviin, mutta muuten ajo sujui mallikkaasti. Poliisi sai pelastettua koiran autosta, eikä eläin tiettävästi loukkaantunut. 

Lähde: UPI, YouTube

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!