Olympiauimari Rebecca Adlington viettää koronaeristystä sekä ex-miehen että poikaystävän kanssa!

Oho | 11.05.2020 14:01

Olympiauimari ja I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!-sarjan tähti Rebecca Adlington eristäytyy pandemian ajan kotonaan sekavassa seurassa. Adlington pysyttelee parhaillaan kotona yhdessä tyttärensä ja entisen aviomiehensä, sekä uuden poikaystävänsä kanssa.

The Sun kertoo, että Adlington, 31, on kutsunut ex-puolisonsa Harry Needsin ja tämän ystävän viettämään eristysaikaa kotiinsa. Näin molemmat vanhemmat saavat viettää laatuaikaa nelivuotiaan Summer-tyttärensä kanssa. Erikoisen kuviosta tekee se, että talossa asuu myös Adlingtonin uusi poikaystävä, Andrew Parsons, 30. Epätavallinen viisikko majoittuu nyt saman katon alla Manchesterissa, Englannissa.

Needs julkaisi hiljattain Instagramissa kuvan koko porukasta. Kuvassa poseeraa myös Needsin hyvä ystävä ja Summerin kummisetä, kilpauimari Michael Gunning. Needs kiitteli ex-vaimoaan ja Gunningia siitä, että he ovat auttaneet häntä selviämään karanteeniolosuhteissa.

–  En olisi voinut toivoa parempaa porukkaa, jonka kanssa olla jumissa kotona, hän hehkutti yli 10 000 seuraajalleen.

Aviopuolisoista ystäviksi

Adlington ja Needs erosivat vuonna 2016. He ehtivät olla naimisissa puolentoista vuoden ajan. Pari on kuitenkin pysynyt hyvissä väleissä erosta huolimatta ja he ovat kasvattaneet tytärtään yhdessä tuumin. 

– Heidän järjestelynsä on erittäin sopuisa ja he haluavat toimia niin kuin on Summerin kannalta parasta, nimetön lähde kertoo The Sunille.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Adlington (@beckadlington) on

Vuonna 2018 Adlington löysi uuden rakkauden kiinteistövälittäjä Parsonsin kanssa. Pari astui julkisuuteen osallistuessaan yhdessä The Wanted-laulajan Tom Parkerin häihin saman vuoden heinäkuussa. He ovat pitäneet yhtä siitä saakka.

Ilmeisesti mustasukkaisuus ei piinaa kolmikkoa, sillä kuvista päätellen he ovat viihtyneet karanteenissa hyvin.

– Heillä menee erosta huolimatta todella hyvin, joten miksipä ei?... He kaikki todella nauttivat toistensa seurasta ja tietenkin he kaikki jakavat kiinnostuksen uimiseen, joten tämä [eristysjärjestely] oli aivan itsestäänselvyys, lähde jatkaa.

Uusioperhe

Adlington julkaisee sosiaalisessa mediassa usein kuvia tyttärestään ja Parsonsista. Nainen paljasti aikaisemmin OK! Magazinen haastattelussa, että Summer ja Andrew tulevat erittäin hyvin juttuun.

– Se on todella suloista. Summer ei oikein ymmärrä, mitä aviomiehet ja poikaystävät ovat, mutta hän sanoo: "Äiti ja Andy suukottelevat", Adlington naureskeli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Adlington (@beckadlington) on

Adlington voitti kaksi kultamitalia vuoden 2008 Pekingin olympialaisissa ja rikkoi 800 metrin vapaauinnin maailmanennätyksen. Hän nousi julkkikseksi myös viihteen saralla, kun hän esiintyi I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!-tositelevisiosarjan 13. tuotantokaudella vuonna 2013.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Adlington (@beckadlington) on

Lähde: The Sun, Daily Star, Instagram

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!