Oho

Oliko tässä ennätys? Naista kosittiin 42 kertaa ennen kuin hääkellot lopulta soivat!

06.03.2019 14:01

Pauline Young, 72, meni hiljattain naimisiin poikaystävänsä, Colin Jonesin, 74, kanssa.

Jones kosi rakastaan joka vuosi sen jälkeen, kun he tapasivat toisensa 1976, mutta Pauline kieltäytyi joka kerta. Tänä vuonna mies sai kuitenkin elämänsä yllätyksen, kun Pauline yllättäen kosi häntä. Nyt pari on onnellisesti naimisissa.

"Aina yhdessä"

Kun Colin ja Pauline tapasivat, he olivat kummatkin varattuja. Heillä oli yhteensä viisi lasta silloisten kumppaniensa kanssa. Colinin mukaan he kuitenkin rakastuivat toisiinsa ensisilmäyksellä. Sen jälkeen, kun heidän romanssinsa alkoi 43 vuotta sitten, he eivät olleet melkein koskaan erossa toisistaan.

- Asuimme ja työskentelimme yhdessä kirjaimellisesti 43 vuotta. Ihmiset sanovat aina, että he ovat olleet yhdessä vuosia, mutta oikeasti he viettävät tunnin yhdessä ennen töitä ja näkevät toisiaan iltaisin. Me olimme aina yhdessä, sanoo Colin.

14 vuotta sitten Paulinen terveydentia alkoi rapistua. Pari jätti elämänsä Walesissa ja muutti Maltalle leppoisamman elämän perässä. He perustivat Gozon saarelle bed and breakfast-majatalon.

Lopulta

Kolme vuotta sitten harvinainen neurologinen tila huononi siihen pisteeseen, että Paulinen oli palattava Iso-Britanniaan, jossa hänet otettiin hoitokotiin. Nyt Colin jakaa aikansa Gozon ja Telfordin välillä, jossa hän käy tapaamassa Paulinea kahden viikon välein.

Kun Colin vieraili rakkaansa luona viime joulukuussa, nainen lausui sanat, joita Colin ei koskaan odottanut kuulevansa.

- Kun Pauline kosi minua, melkein putosin sängyltä. Olen pyytänyt häntä naimisiin koko tämän ajan, joten kun hän kosi, vastasin: "tietysti ”, Colin kertoo.

Ystävänpäivänä he pukivat parhaat ylleen ja he sanoivat toisilleen "tahdon" kirkossa.

- Olin luopunut kaikesta toivosta, että menisimme naimisiin. Luulun, ettei niin koskaan tapahtuisi, onnellinen aviomies myöntää.

Lähde: Metro UK

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!