Oho

Oletko vilkkusilmäinen hurmuri? Miljonäärillä olisi homma: viettele hänen morsiamensa ja tienaa iso summa rahaa!

21.08.2019 17:33

Miljonääri tarjoaa 15 000 puntaa, eli 16 400 euroa henkilölle, joka on valmis viettelemään hänen morsiamensa. Rahamies näet haluaa selvittää rakkaansa todelliset aikomukset ennen suhteen virallistamista.

Anonyymi miljonääri kertoo olleensa rakastamansa naisen kanssa yli vuoden. Hänellä on aikaisempia huonoja kokemuksia naisista, jotka ovat olleet vain rahan perässä. Hänen huoltaan lisää se, että morsian haluaa saada seremonian mahdollisimman nopeasti alta pois ja on protestoinut kovaäänisesti avioehtoa vastaan.

Treenattu ja parrakas

Hakusessa on komea, treenattu, parrakas nuorempi mies, jonka tulee osata näytellä vakuuttavasti. Viettelijän tulee esittää morsiamelle varakasta miestä. Siinä onnistuakseen hän saa käyttöönsä luksusasunnon, kalliita autoja ja taskurahaa. Lopussa hänelle on luvassa kertaluonteinen palkkio.

- Onnenonkija ei ole uusi käsite. Itse asiassa rikkaat ja kuuluisat ovat jo kauan joutuneet sellaisten kanssa tekemisiin. Kuitenkin harvoin näemme, että joku käsittelee asian näin suoraviivaisesti. Toki toivomme, ettei epätavalliseen rooliin sopiva henkilö onnistu viemään asiakkaamme morsianta. Kukaan ei toivo eroa etenkään parille, joka on matkalla alttarille, toteaa sivuston perustaja Aaron Harpin.

Pestistä kiinnostuneet voivat hakea paikkaa HushHushin kautta.

Lähde: Mirror, HushHush

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!