Hyppää pääsisältöön
Last Christmas on tämän vuoden jouluelokuvien ykkönen.

Oletko joulun ystävä? Unelmatyössä juodaan kaakaota ja katsotaan joululeffoja - näin paljon sillä tienaa!

Yhdelle onnekkaalle joulun ystävälle on luvassa todellinen unelmatyö, johon kuuluu vain ja ainoastaan jouluelokuvien ja -herkkujen ahmimista. Centurylinkquote.com tarjoaa 1000 dollaria eli noin 900 euroa henkilölle, joka katsoo ennen joulupäivää 24 Hallmarkin jouluelokuvaa.

– Etsimme henkilöä, joka rakastaa kaikkea jouluun liittyvää, romanttisia komedioita ja perhedraamoja, katsomaan 24 Hallmarkin jouluelokuvaa 12 päivässä. Jos koet olevasi tuo henkilö, maksamme sinulle tuhat dollaria siitä, että arvioit juhlakauden salaiset paheet, sivustolla kirjoitetaan.

Hallmark Dream Job -kilpailun voittaja saa rahapalkan lisäksi elokuvien katsomiseen tarvittavan suoratoistopalvelutilauksen. Oikean tunnelman takaamiseksi työntekijä saa maratoninsa tueksi myös joulukuusen, jouluvaloja, kaakaota ja pipareita. Vastineeksi hänen tulee arvostella katsomansa elokuvat ja dokumentoida kokemuksensa sosiaalisessa mediassa.

– Haluamme, että sinulla on mielipiteitä! Koitko, että ärtyisästä isoisästä kuoriutunut hilpeä joulupukki oli hieman liikaa? Tuntuiko siltä, ​​että juoni oli huolimattomasti kyhätty? Ole mahdollisimman rehellinen arvosteluissasi, ilmoituksessa toivotaan.

Kiinnostuneet voivat lähettää hakemuksensa verkossa. Valitettavasti sivusto hyväksyy hakemuksia ainoastaan Yhdysvaltain kansalaisilta.

Lähde: UPICenturylinkquote.com

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!