Hyppää pääsisältöön
Työntekijän uskotaan virtsanneen jäätelöön.

Oksettava rikosepäily Floridassa: Nainen sylki ja virtsasi kilpailevan yrityksen jäätelöön!

Floridalaisen Indian Shores Food Mart -marketin työntekijän epäillään sylkeneen ja virtsanneen kilpailevan yrityksen jäätelöön. Jung Soon Wypcha, 66, pidätettiin Lu Lu’s Ice Cream shop-liikkeessä tehdyistä rikoksista epäiltynä.

Todisteet

17. kesäkuuta kuvattu valvontakameravideo näyttää, että Wypcha käytti myymälöiden yhteistä vessaa viisi kertaa illan aikana, eikä pessyt käsiään. Tämän jälkeen hän meni jäätelöliikkeen pakastimeen ja työnsi kätensä jäätelöastioihin.

Lisäksi hän kaivoi nenäänsä ja laittoi sitten kätensä uudelleen jäätelöön. Videolle tallentui myös, miten hän sylkäisi jäätelöastiaan. 22. kesäkuuta hän virtsasi astiaan, jossa jäätelöä valmistetaan. Sitten hän kaatoi virtsan pesualtaaseen, jossa astiat pestään.

Jäätelöt tuhottu

Jäätelöyrityksen omistava Paul Chiulli sanoo, että vaarantuneet jäätelövarannot jouduttiin tuhoamaan ja myymälä oli suljettava väliaikaisesti. Tampa Bay Timesin mukaan Wypcha tuhosi arviolta lähes 1800 euron edestä jäätelöä.

- Hän ei ilmeisesti ollut mielissään meidän menestyksestämme Chiulli kommentoi.

Wypcha pidätettiin valvontakameramateriaalin perusteella. Häntä epäillään ilkivallasta ja kuluttajatuotteen laadun vaarantamisesta.

Lähde: Tampa Bay Times

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!