Oho
Hedelmällisyysklinikalla huijattiin naisia.

Oikeusjuttu: Hedelmällisyyslääkärin epäillään käyttäneen potilaisiin omaa spermaansa

01.11.2019 15:32

Coloradolaisen hedelmällisyyslääkärin epäillään käyttäneen salaa oma spermaansa potilaiden hedelmöityksessä. Tohtori Paul Jones väitti Cheryl Emmonsille, että vuosina 1980 ja 1985 tehdyissä inseminaatioissa käytettiin anonyymin luovuttajan spermaa. Todellisuudessa Jones käytti omaa spermaansa. Emmons perheineen on haastanut Jonesin oikeuteen.

– Jonesin on kannettava vastuu teoistaan. Haluaisin kysyä häneltä: "Miksi teit näin?", totesi tytär Maia Emmons-Boring New York Post-lehden mukaan.

Perheen mukaan Jones on saattanut huijata useita naisia. Totuus alkoi valjeta, kun Emmons-Boring sai viestin Ancestry.com-sivuston kautta uudenvuodenaattona 2018. Hänelle tuntematon nainen kertoi, että he olivat DNA:n perusteella läheistä sukua. Emmons-Boring ja hänen sisarensa Tahnee Scott löysivät pian sivuston kautta viisi sisaruspuolta, joiden olemassaolosta heillä ei aiemmin ollut aavistustakaan.

Cherylin mukaan Jones oli mukana molempien tyttöjen synnytyksessä ja otti useita valokuvia perheestä. Hän piti perheeseen yhteyttä myös lasten syntymää seuranneina vuosina, vaikka perhe muutti Kaliforniaan.

Jones ei ole varsinaisesti tunnustanut tekoaan.

– En kiellä sitä. En myönnä sitä, New York Post kertoo hänen kommentoineen paikallisille uutislähteille.

Lähde: New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!