Oho
Katso videot!

Oho, palohälytys osoittatui äänekkääksi lemmikiksi!

21.11.2018 19:06

Iso-Britanniassa Northamptonshiren palokunta soitettiin paikalle, kun yksityisasunnosta kuului palohälyttimen ääni. Hälytyslaitteiden valvontapalvelu soitti asunnon omistajalle, joka vakuutti, ettei asunnossa ollut tulipaloa. Koska operaattori kuuli yhä taustalla hälytysääneen, hän katsoi kuitenkin parhaaksi lähettää palomieheet tarkistamaan asian. Paikan päällä kävi ilmi, ettei kyseessä suinkaan ollut palohälytin vaan harvinaisen taitava lemmikki.

Palomiehet löysivät asunnosta papukaijan, joka imitoi palohälyttimen ääntä. Omistaja Steve Dockerty, 63, vahvisti harmaapapukaija Jazzin olevan syypää hälytykseen. Hän sanoi adoptoineensa 17-vuotiaan linnun toisen papukaijansa kumppaniksi noin vuosi sitten. Hän sai nopeasti huomata Jazzin äänekkäät taidot.

– Se rakastaa imitoida asioita, ja se imitoi savuhälytintä niin hyvin, että palokunnalle soitettiin. Samaan aikaan Jazz istui häkissään naureskellen, Dockerty selittää.

Koska tulipaloa ei ollut, palokunta poistui paikalta. Väärä hälytys jäänee kuitenkin heidän mieleensä pitkäksi aikaa.

– Se toi hymyn huulillemme, ja vaikka kyseessä oli väärä hälytys, olimme kiitollisia siitä, että asunnon omistaja ja hänen kaksi papukaijaansa, Jazz ja Kiki, ovat turvassa, palolaitoksella työskentelevä Norman James kommentoi.

Lähde: UPI

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!