Oho
Katso videot!

Oho, kaupunki muutti jopa nimensä halloweenin kunniaksi!

01.11.2018 15:34

New Yorkin osavaltiossa sijaitseva kaupunki ottaa halloweenin juhlimisen erittäin vakavasti. Huntington on jopa tilapäisesti muuttanut nimensä pyhäinpäivän kunniaksi.

Huntingtonin kaupunginhallitus vahvistaa, että kaupungin nimi muutetaan halloweenin kunniaksi Hauntingtoniksi, ja asiasta käy kiittäminen kaupungin 7-vuotiasta asukasta. Ehdotuksen takana on ala-asteikäinen Angelica Dee Cunningham, joka esitti ajatuksen kaupunginhallitukselle. Tyttö selitti käsin kirjoittamassaan kirjeessä, että hän sai idean Monster High -nukeltaan, joka on nimetään Ari Hauntington.

– Yksi Huntingtonin parhaista puolista on tapa, jolla juhlistamme halloweenia. Rakastan naamiaispukuja ja trick-or-treat-kierrosta ystävieni kanssa, tyttö kirjoitti kirjeessä, joka oli osoitettu kaupunginjohtaja Chad Lupinacciille.

– Minun mielestäni tänä lokakuuna meidän pitäisi kutsua Huntingtonia virallisesti Hauntingtoniksi. Minusta ja ystävistäni, sekä kaikista Huntingtonin asukkaista olisi hauska saada sanoa niin.

Virkamiehet hyväksyivät ehdotuksen yksimielisesti. Muutos oli voimassa vain yhden päivän ajan, 31. lokakuuta, ja se tullaan toistamaan joka vuosi tästä eteenpäin. 

Lähde: UPI

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Laittaudutko kotona miestäsi varten, Vanessa Kurri?

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!