Katso videot!

Oho! Tämä tiukka fitness-pimu on jo yli 60-vuotias!

Oho | 27.08.2019 21:33

Lesley Maxwell on 63-vuotias isoäiti ja fitness-ammattilainen. Hän treenaa viitenä päivänä viikossa ja on voittanut melkein 30 titteliä fitness-kisoissa. Lisäksi treenattu vartalo on auttanut häntä herättämään nuorempien miesten mielenkiinnon.

Henkilökohtaisena valmentajana nykyään työskentelevä Lesley aloitti treenaamisen vasta 48-vuotiaana. Inspiraatio treenaamiseen tuli televisiosta, jossa Lesley näki mainoksen kehonrakennuskilpailusta. Seuraavana päivänä hän suuntasi salille ensimmäisen kerran.

- Olen aina ollut kiinnostunut kuntoilusta ja terveydestä ja halusin löytää tavan ravita kehoani, jotta voisin näyttää ja tuntea oloni nuoremmaksi.  

Timmi vartalo toi mukanaan myös yllättäviä etuja. Nuorekkaan naisen onnistui napata itselleen 13 vuotta itseään nuorempi aviomies. Vaikka he ovat sittemmin eronneet, Lesley sanoo nuorempien miesten juoksevan jatkuvasti hänen perässään.

- Kaikki kumppanini ovat olleet minua nuorempia... Äitini tapasi sanoa minulle, että pojat eivät pidä tytöistä, joilla on lihakset, mutta tiedän, että kyllä he pitävät!

Lesley toivoo voivans olla esimerkki muille iäkkäämmille naisille. Hän muistuttaa, että painoharjkoittelulla voi todella ryhdistää ja nuorentaa vartaloa.

- Sanoisin vain, että älkää odottako! Uskon, että jokainen nainen haluaisi seksikkään kehonsa takaisin.

Lähde: Metro UK

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Vuokra- ja ruokarahat tiukassa! Marianne Kiukkonen elämästään yh-äitinä: Kadun, etten ollut enemmän läsnä poikani elämässä

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Oliko Selviytyjissä seksiä ja ihastumisia? Niko Saarinen tosi-tv-sarjan kulisseista: ”Epäilen, että…”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!