Oho
Katso videot!

Oho! Tämä mies tunnisti sokkotestissä 11 jäätelömakua minuutissa!

09.10.2019 21:00

Kukapa ei rakastaisi jäätelöä? Harva on kuitenkaan yhtä pätevä jäätelöasiantuntija kuin David Rush. Idahosta kotoisin oleva mies on saanut nimensä Guinnessin maailmanennätyksiin tunnistamalla 11 jäätelöä makutestissä.

Kun Rushin silmät oli sidottu, hänen eteensä asetettiin erimakuisia ja -merkkisiä jäätelöitä. Hän ehti tunnistaa 12 makua yhdessä minuutissa. Valitettavasti minuutti tuli täyteen, ennen kuin hän ehti lausua vastauksen loppuun, joten se jouduttiin mitätöimään. Guinnessin virallinen valvoja päätti, että Rush saa jakaa tittelin aikaisemman ennätyksenhaltijan kanssa. Myös Kuwaitista kotoisin oleva Mohameed Ahmad Darwish tunnisti 11 makua vuonna 2013. Sekä Rushin että Darwishin nimet löytyvät nyt Guinnessin virallisilta verkkosivuilta.

Rush on rikkonut jo yli 100 Guinnessin maailmanennätystä. Hänen tempaustensa tavoitteena on kerätä tietoisuutta STEM-koulutusohjelmalle.

Lähde: UPI

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Big Brotherista häädetty Vili lyttää tylysti koko ohjelman: ”Tylsin kausi kautta aikojen – en odottanut BB-talolta näin suurta tylsyyttä!”

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Katso video!

Jari-Matti Latvala sai kaksi superuhkeaa povipommia mylvimään: ”Ruikkiiko se, kun sitä painelee?” - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!