Oho
Katso videot!

Oho! Tämä mies tunnisti sokkotestissä 11 jäätelömakua minuutissa!

09.10.2019 21:00

Kukapa ei rakastaisi jäätelöä? Harva on kuitenkaan yhtä pätevä jäätelöasiantuntija kuin David Rush. Idahosta kotoisin oleva mies on saanut nimensä Guinnessin maailmanennätyksiin tunnistamalla 11 jäätelöä makutestissä.

Kun Rushin silmät oli sidottu, hänen eteensä asetettiin erimakuisia ja -merkkisiä jäätelöitä. Hän ehti tunnistaa 12 makua yhdessä minuutissa. Valitettavasti minuutti tuli täyteen, ennen kuin hän ehti lausua vastauksen loppuun, joten se jouduttiin mitätöimään. Guinnessin virallinen valvoja päätti, että Rush saa jakaa tittelin aikaisemman ennätyksenhaltijan kanssa. Myös Kuwaitista kotoisin oleva Mohameed Ahmad Darwish tunnisti 11 makua vuonna 2013. Sekä Rushin että Darwishin nimet löytyvät nyt Guinnessin virallisilta verkkosivuilta.

Rush on rikkonut jo yli 100 Guinnessin maailmanennätystä. Hänen tempaustensa tavoitteena on kerätä tietoisuutta STEM-koulutusohjelmalle.

Lähde: UPI

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!