Oho
Katso videot!

Oho! Tämä ei ole sementtiauto vaan valtava drinkkishaker täynnä viskiä!

29.03.2019 20:33

Viskivalmistaja Monkey Shoulderin sementtiauto on täynnä jotain aivan muuta kuin sementtiä. Ajoneuvo, jonka säiliö on täytetty viskillä, kiertää tällä viikolla tarjoilemassa cocktaileja Orlandon, Floridan asukkaille.

Monkey Shoulder esitteli eriskummallisen ajoneuvonsa helmikuussa Arizonan cocktailviikoilla. Sementtiauton pyörivä rumpu on korvattu valtavalla cocktail-shakerilla ja siihen mahtuu yli 9 000 litraa nestettä, joka vastaa 123 000 yhtiön viskipullollista. Monkey Shoulder Mixer kiertää parhaillaan ympäri Yhdysvaltoja.

- Monille viski on pyhää ja kallisarvoista. He suhtautuvat drinkkeihinsä todella vakavasti. Kunnioitamme näkemystä, mutta me uskomme, että ihmisten pitäisi leikitellä viskillä ja nauttia kokemuksesta, selittää yhtiön edustaja Seb Monbezez tempausta.

Ajoneuvo tarjoilee yhtä drinkkiä, joka kantaa nimeä Mixed Up Money. Juomaan tulee Monkey Shoulder -viskin lisäksi minttusiirappia, sitruunamehua, soodavettä ja mintunlehtiä.

Lähde: UPI, PR Newswire

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Ex-tangokuningas Aki Samuli pelasti eläimensä varmalta kuolemalta - "Olivat joutumassa pataan!"

Katso video!

Liian iso sonni säästyy teurastamolta! "Knickers" painaa 1400 kiloa - katso video valtavasta eläimestä!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!