Hyppää pääsisältöön
tuomiokirkko

Oho, Suomi mainittu! Voguen lukijat valitsivat Suomen vuoden matkakohteeksi – mitä ylistystä!

Arvostettu muotilehti Vogue kirjoittaa verkkosivuillaan viime vuoden upeimmista matkakohteista. Top 5 -listan ovat koonneet Voguen lukjiat, sillä listalla on viisi lehden luetuinta matkajuttua.

- Kärkisijat menevät pohjoiseen. (Uskomme, että me kaikki halusimme löytää rauhallisen pakopaikan, missä saunominen on rutiinia ja kotona yksin kalsareissa juomiselle on oma sana), Vogue kirjoittaa. 

Vinkkivitonen - tähtää Instagramiin! Detailsofhelsinki-käyttäjätilin takaa löytyy huikeita otoksia rakkaasta kotikaupungistamme!

1. Suomi

- Huhtikuussa World Economic Forum nimesi Suomen maailman turvallisimmaksi kohteeksi, joka varmasti vetosi turvallisuudestaan huolehtiviin matkailijoihin. Viime vuonna oli myös maan 100-vuotispäivä. Niille, jotka etsivät koskematonta luonnonkauneutta ja saunoja, Helsinki on paikka, jonne matkustaa. Jotkut jopa sanovat, että Helsinki on seuraava Reykjavik, lehti jatkaa

Hauskaa on se, että Voguen toiseksi luetuin matkajuttu koskee Helsinkiä. Kolmantena on Georgian Savannah, neljäntenä Ruotsin Skåne ja viidentenä Kalifornian Tranquilin kaupunki. 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!