Hyppää pääsisältöön

Oho! Kauneusleikkauksiin hurahtanut Dragon Lady haluaa olla sukupuoleton matelija!

Tiamat Legion Medusa on käyttänyt yli 66 000 euroa plastiikkakirurgiaan ja kehonmuokkaukseen. Hänen toimenpiteensä eivät ole perinteisiä rasvaimuja ja rintaimplantteja, vaan Tiamat on käyttänyt rahansa muun muassa kastraatioon, korvien poistamiseen ja kielen halkaisuun, sillä hänen haaveenaan on olla sukupuoleton matelija. 

Tiamat, syntyjään Richard Hernandez, eli rankan lapsuuden. Hän joutui sietämään isäpuolensa taholta sekä verbaalista että fyysistä väkivaltaa.

- Vanhempani hylkäsivät minut lopulta keskellä yötä metsään syvällä etelä-Texasin sydämessä, missä kuhisee teksasinkalkkarokäärmeitä. Kun ihmisvanhempani hylkäsivät minut sinne kuin roskan, omaksuin myrkylliset käärmeet vanhemmikseni, hän kertaa.

Lopulta Tiamatin isovanhemmat ottivat pojan kasvattaakseen. Väkivalta ei kuitenkaan loppunut. 11-vuotiaana Tiamat tajusi tuli ulos kaapista homoseksuaalina. Hän ei kuitenkaan kertonut, että hänen todellinen haaveensa oli olla tyttö. Pienessä kaupungissa asiasta ei voinut puhua ääneen. Ajan myötä salailu muuntautui haaveeksi sukupuolettomuudesta. 

Hurja muodonmuutos

Tiamat meni ensimmäiseen toimenpiteeseensä vuonna 1997, kun hänelle asennettiin sarvet. Katalysaattorina toimi HIV-diagnoosi:

- Luulin kuolevani. Tunsin kilpailevani aikaa vastaan, joten aloitin kehoni muokkaamisen. Sarvista lähti liikkeelle muutos, josta on tullut elämäni suuri matka, matelijametamorfoosini.

Nykyään Tiamat elää naisena ja ihmislohikäärmeenä, joka tunnetaan lempinimellä Dragon Lady. Muodonmuutokseen on tähän mennessä mahtunut 18 sarvi-implanttia, korvien poisto, osittainen nenän poisto ja Voldemortin inspiroima nenän muotoilu, 32:n hampaan poisto, kuuden hampaan teroittaminen, silmien tatuoiminen ja kielen halkaisu. Lisäksi Tiamatille on tehty lukuisia tautointeja ja lävistyksiä, sekä arpeuttamista.

Yksi asia on kuitenkin säilynyt ennallaan; hänen aivonsa.

- Ihmiset ajattelevat, että ihmiset, jotka menevät äärimmäisyyksiin näyttääkseen kuin he olisivat astuneet ulos sci-fi-elokuvasta, ovat luusereita ja tyhmiä kuin saapas. Minä olin aiemmin elämässäni mies, joka toimi varapuheenjohtaja yhdessä maan suurimmista finanssilaitoksista. Haluan ihmisten tietävän, että kehoaan muokkaavat ihmiset ovat yhtä älykkäitä, ystävällisiä, rakastavia ja hyviä kuin kuka tahansa muukin.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!