Hyppää pääsisältöön
Ikean uusi mallisto hämmentää.

Oho, Ikea löi hynttyyt yhteen Louis Vuittonin taiteellisen johtajan kanssa - ostaisitko sinä tämän kuittia esittävän maton?

Jos kodinsisustus kaipaa päivitystä, on aika suunnata Ikeaan. Huonekalujätti on ollut edullisia, mutta silmää miellyttäviä sisustuselementtejä halajavien asiakkaiden suosiossa jo iät ajat.

Nyt Ikea on täyttänyt huomiota herättävän sisustuksen ystävien villeimmätkin unelmat, sillä yhtiö on lyönyt hynttyyt yhteen Louis Vuitton taiteellisen johtajan Virgil Ablohin kanssa. Yksi uuden kokoelman kohokohdista on matto, joka esittää Ikean kuittia.

Suunnattu nuorille

Ablohin suunnittelema Markerad-mallisto on suunnattu eritoten millenniaaleille. Ikean luovan johtajan, Henrik Mostin mukaan kokoelma pyrkii tekemään arkipäiväisistä esineistä kiinnostavampia. Ikea julkaisi ensimmäiset kuvat kuittimatostaan vuotuisessa Democratic Design Days -konferenssissa. 

– Virgililla on fantastinen kyky työskennellä perustoiminnallisuuden ja perusmateriaalien kanssa ja luoda jotain uutta, Henrik kehuu:

– Jokainen Markerad-tuote on muotoilutuote, jolla on korkea taiteellinen arvo. 

Samoilla linjoilla on itse suunnittelija:

– Haluan, että jokainen esine tuo omistajalleen ylpeyden tunteen, ja haluan, että upea muotoilu on suurin syy sen ostamiseen.

Myyntiin ensi vuonna

MARKERAD-kokoelma on myynnissä rajoitetun ajan vuonna 2019. Virallista päivämäärä sille, koska tuotteet tulevat myymälöihin, ei ole vielä julkistettu. 

Ikea julkaisi kuvan uudesta matostaan, joka epäilemättä tekee lähtemättömän vaikutuksen vieraisiin. 

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!