Oho

Oho, 12-vuotias varasti äitinsä luottokortin ja lähti luksuslomalle Balille! Katso video!

23.04.2018 18:02

12-vuotias varasti äitinsä luottokortin ja lähti luksuslomalle Balille riideltyään vanhempiensa kanssa. Poika, joka tunnetaan julkisuudessa nimellä Drew, varasi lennot ja vietti neljä päivää neljän tähden lomakohteessa Indonesiassa.

Poika tutki netistä, mitkä lentoyhtiöt eivät vaatineet yksin matkustavilta alaikäisiltä vanhempien kirjallista suostumusta. Hän löysi edullisen diilin Denpasariin, Balille, ja varasi lennon päivälle, jolloin hänellä olisi ollut koulua. Pojan äidin, Emman, mukaan Drew huijasi passinsa isoäidiltään, pakkasi laukkunsa ja ajoi skootterillaan juna-asemalle, josta matka jatkui lentokentälle. Itsepalveluautomaatin kautta check-innin hoitanut poika selviytyi turvatarkastuksen läpi vaikeuksitta. Lentomatka kulki Sydneydistä Perthiin, josta pojalla oli vaihtolento Denpasariin. Drew myöntää itsekin olleensa yllättynyt siitä, ettei kukaan Perthin kansainvälisellä lentokentältä kysynyt, miksi hän oli yksin:

– He vain pyysivät opiskelijakorttini ja passin todisteeksi siitä, että olen yli 12.

Vanhemmat ilmoittivat Drewn kadonneeksi, kun tämä ei ilmestynyt kouluun. Sillä välin Drew oli kirjautunut neljän tähden All Seasons-hotelliin. Hän ehti lomailla peräti neljä päivää, ennen kuin Emma sai totuuden selville ja pääsi hakemaan poikansa takaisin kotiin.

Lähde: 9News

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Laittaudutko kotona miestäsi varten, Vanessa Kurri?

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!